mozno otrepane ale aj tak pomoztee....

Príspevok v téme: mozno otrepane ale aj tak pomoztee....
jamelia123

chcela by som sa opytat... tento mesiac som mala s priatelom viac krat sex... stale to bolo s kondomom... a vzdy sa urobil do kondomu ... ale to uz bol zo mna vonku... a ked si daval ten kondom dole tak potom ma uz ani neprstoval keby nahodou tam mal nejake spermiee.. len ma hladkal ale nie nikdy po neeej... chcela by som sa opytat ci nejako nahoodou sa tam do mna nemohlo dostat... kramy mam dostat za 2 dni.. citala som ze vraj priznak tehotenstva je unava... mozno pred 5 dnami som cez den obcaas aj spala.. nemozem byt tehotna??? dakujem za vsetky odpovede...

karlaa

mas pravdu,neskutocne otrepana otazka!prepac,ale nemam slov :))proste fakt si myslis ze si tehotna,lebo si trochu cez den zadriemala?no parada.............kolko mas,5 ?ked vies ze nie je sanca ze si tehotna,co sa znervoznujes?

slniecko803

ale nie je to v pohode nemas sa coho bat... mozno si bola unavena z pocasia aj to sa stava je to oki si myslim cmuk

moniqa87

pises, ze ste mali sex s kondomom... dokonca sa do toho kondomu nespravil ked bol v tebe, ale uz vonku, ked si zvliekol kondom tak sa ta tam ani nedotykal... je tak?... apropo ta unava... ty si nikdy nebola unavena? unaveni ludia nie su len tehotne zeny...
tak si odpovedz sama....
a ked mas strach tak nesexuj, lebo na to este evidentne nie si zrela, ked mas taketo otazky...

niekto

NESTRESUJ ;-)
je to velmi nepravdepodobne
(teda ak sa neposkodil kondom ...)
pre klud v dusi si urob test
rapiclear za nejakych 75 sk ti to povie po siedmich dnoch od oplodnenia
inak poznas pharmatex ?
www.pharmatex.sk