Poznate niekto tuto vlasovu kozmetiku? Nejake skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne?!
SUBRÍNA PROFESSIONAL
V prvom rade si treba uvedomiť že sa jedná o profesionálnu farbu ktorá je určená na profesionálne použitie v kaderníctve.
Ďalej záleží akú farbu a ako dlho pred použitím Subrina farby ste použili kedže farby sa zložením môžu líšiť. Kľudne vám mohol ostať vo vlase ešte pigment zo starej farby, preto toľko krát farba nechytí tak ako má alebo sa nepoužije správny pomer miešania. tak isto by sa mal použiť peroxyd tej istej značky. A samozrejme ak prechádzate na inú farbu (značku) treby urobiť test citlivosti na aler. reakciu. Len toľko k tejto začke kedže ju veľmi dobre poznám :-)
Rada by som pozmenila svoju reakciu na túto značku. Farba na vlasy sa po zopár umytiach šampónmi rovnakej značky zmenila, žlté tóny sa eliminovali a farba je pekná. Veľmi pomohlo aj použitie silver šampónu (na elimináciu žltých tónov).
Každopádne, kaderníčka povedala že reakcia na farbu mohla byť tým, že to je kadernícka farba ktorú som doteraz nepoužívala, tak moja pokožka hlavy inak zareagovala a že určite to mám vyskúšať ešte raz, takže uvidím, zatiaľ som spokojná :)
Mám šampóny a sú výborné, mám z nich krásne vlasy. Moja mamina používa aj farbu a je veľmi spokojná, používa červenú. Ja som skúšala blond farbu, ale mne začervenala pokožka hlavy, pálilo ma to, musela som si farbu zmyť, ešte aj prepláchnuť šampónom a nakoniec som si musela dať aj tabletku proti alergii lebo mi začali aj oči slziť a podobne... A to sa mi nikdy so žiadnou inou farbou nestalo... Našťastie mi nevypadol ani jeden vlas, ale farebný výsledok blond odtieňa- žlté, žlté žlté :(
brutalna znacka