skusal uz niekto durex vibracny kruzok? ake to je?oplati sa to kupit? a je to dobre aj pre zenu?diky
durex kruzok
tak teda jaaaa som ten kruzok s priatelom skusila.... =) bolo to fajn...ale ako ze by daaake extremne vzrusenie to nie..... a okrem toho je nebezpecny....zacal vrnet v kosi na odpadku...a nahanal po dome priatelovych rodicov...tak tak....neoplati sa to....
no a co je presne jeho ucel u neho a u nej?neviem si predstavit ako funguje,jeho vyznam pri sexe.
monikaka, ved jasne ze na penis:) kde inde by si to chcela dat:) tak som sa rozhodla, ze ten kruzok vyskusame aj my! uz sa neviem dockat ake to bude. diky babulka!!!
A kde sa ten kruzok dava? Na penis? To sa pytam vazne, lebo este som o tom nepocula a vyzera to zaujimavo..prosim napiste.
babulka,z toho som sa vela nedozvedela o tom,o co vlastne ide pri pouziti. len kde kupim a za kolko.no co.
durex kruzok sa da kupit v kazdom supermarkete, hypermarkete a na benzinkach. najdete ho pri ochrane. predava sa aj s prezervativom ak nepouzivate HAK. je to taka trosku vacsia krabicka nez ta od ochrany. stoji okolo 150-200 Sk podla toho ci to kupujete v obchode alebo na benzinke. dajte vediet ci sa pacilo.vela zabavy :)
aj ja chcem vediet co to je,ked je pri tom taka sranda..
ahojte, co to je a kde sa to da kupit?