Čím to je ?

angelika91

no ot neviem......moda asi ovela viac vplýva na dnešné dievčatá ako predtým a viac sa aj dostáva do popredia - ved kto je pekný je predsa aj super!!! kolko je vychudnutých modeliek??? takmer vsetky!!!! mladé dievčatá chcú predsa byť tiež také ako napr - Kate Moss atd. v tejto pomýlenej dobe je na prvej priečke krása....krása a aká??? zvrátená!!!!!

dot

Poznam vela bab, co boli vzdy chude, ked jedli akekolvek nezdrave jedlo nikdy to na nich nebolo vidiet. Tie baby do seba pchali naozaj vsetko a mnoho z nich poumieralo na infarkty a podobne priciny, prave preto lebo jedli vsetko bez uvedomenia si ze aj im vela cholesterolu cievkach skodi, hoci na nich neni vidiet...

sonka

Ako vieš, že je ich viac ako kedysi? Ono to može byť zapríčinené viacerími faktormi, npr. aj geneticky. Ale ja by som to ani neriešila prečo je to tak, proste to tak je a my to nezmeníme. Ale to, že dievča je chudé aj keď poje čokoľvek možné ešte neznamená, že je aj zdravé a v budúcnosti nebude mať žalúdočné problémy. Všetko sa prejaví časom.