ROK MI MESKA MENZES !!!! POMOCCCCC!!!!

Príspevok v téme: ROK MI MESKA MENZES !!!! POMOCCCCC!!!!
anka

ahoj babenky!!!
ja mam 22 rokov a menzes tiez nemam napriek tomu, ze mam 171cm a 58kg, co je podla mna uplne nomal, s jedlom tiez nemm problem. PRED 2 ROKMI MI MENZES MESKAVAL NAJSKOR 2 TYZDNE? PAK MESIAC, POTOM 2 POTOM POL ROKA A AJ NAPRIEK OPAKOVANYM INEKCIAM NA VYVOLANIE MENESU NIC A TERAZ SOM NA TOM TAK ZE NAPOSLEDY SOM MALA PRESNE PRED ROKOM. ROBILI MI AJ SONO BRUSKA CI TAM NiC NENI ALE NENI, A V KRVI TIEZ NIC OKREM TOHO ZE MAM TRVALE ZNIZENU IMUNITU,NEMAM CERV.KRVINKY ALE ANI BIELE!!!!MA DAKTOR TO CO JA??? JIM VSETKO,bravcove, rybu, soju, hydinu, vsetko okrem hoadziny z tej vraciam. ja uz vazne neviem co mam robit, berem tabletky zeleza uz tyzden a nic zatial.gynekolog mi uz hormony pchat nechce lebo by to vraj bolo zbytocne, ze ked nezabrali tie konske davky vyvolavacik co mi daval nzabere nic hormonalne. zaberali iba ak na to ze som mohla vracat aj ked som nic neziedla, preto som skoro ani nezmaturovala bo mi bolo stale zle, a cestou do skoly hodit 3 sable ,v skole 1, a zas doma dalsiu tak to neni zivot..preto hormonom nedoverujem.nema nikto taky problem ako ja???
NEDOSTATOK CERV. ALE HLAVN EBIELYCH KRVINIEK???? Myslim ze to moze byt z toho.
poradte pls!!!
papapa anka

anka

dakujem dakujem dakujem holky!!!!
ja chcela k cinskemu lekarovi, ale k cinanovi ja viem ze by to vedel liecit, no u nas akupunkturu roba len za par tyzdnov vycviceni lekari al aspon ti co vam robia plasticke operacie aby mali dalsiu aktivitu na vyberanie poplatkov...
ja som bola na gunde dokopy 7 hodin az v zilinne, a zistili len ze mi z nejakeho dovodu prestala davat EPIFIZA signali NADOBLICK.HORMONOM ZE MAJU UVOLNOVAT VAJICKA ABY DOZRIEVALI. ZE ICH MAM STALE VO FAZE AKO KEBY SOM MALA TYZDEN PO MENZESE. HORMONALNE TESTY KRVY UKAZALI ZE NEMAM ANI PREVAHU ZENSKYCH ANI CHLAPSKYCH HORMONOV. TELESNE SA CITIM ASI NA 11 ROKOV. PRETO KEBY MI MAJU DAT ANTIKONCEPCIU BOLO BY TO VRAJ MOC NEBEZPECNE BO MAM POD NORMAL AJ CHLAPSKE HORMONY, A CHLPATA BYT NECHCEM, ANI TUCNA NO DR SICE POVEDALA ZE PRIBEREM "LEN"OKOLO 15KG, ALE AJ TO JE NIECO

liliha

No v prvom rade ZMENIT GYNEKOLOGA! Ten tvoj ma teda "uzasne" vedomosti. A co takto zistit, z coho to mas? Bral ti krv v pravidelnych intervaloch na hladiny vsetkych zenskych hormonov? poslal ta na endokrinologiu? Moja kamoska s tymto problemom lezala mesiac na klinike, napriklad. Ved pichanie vyvolavaciek vobec neriesi zakladny problem a jeho pricinu! Je to hlupak, ked ta takto akoze lieci.

Ivka 1

Anka napíš mi na mail. Poznám spôsob ako
Ti pomôcť doplnkami výživy. Sú to produkty na prírodnej báze a spracované
bez použitia rôznych konzervantov a farbív.

myska

tak najskor byt tebou, zmenim gynekologa.rok je strasne dlha doba bez menstruacie..a teraz moja skusenost.mala som podobny problem.bola som bez menstr. presne 6mesiacov.rozisla som sa s priatelom po dlhej dobe,vysadila antikoncepciu po 4 rokoch, odisla som do zahranicia a ked som po 2mesiacov cakania a negativnych vysledkov tehotenskych testov konecne sla k doktorovi/podotykam, ze v zahranici/ s tym aby mi pichol vyvolavacku, len po mne zazrel, ze take nieco u nich neexistuje a ze to je vsetko zo psychiky a mam prist o dva tyzdne.a takto som tam chodila dalsie 4 mesiace bez toho aby mi nejak pomol.a jedneho dna som natrafila na cinsku medicinu, kamoska isla na akupunkturu a ja som ju cakala v ,cakarni, pozeram, ze liecia vsetko.tak som povedala o svojom probleme a o chvilu mi uz miesali asi 8 druhov kadejakych bylin, presne vazenie, balenie.urobili mi z toho 7 sackov a kazdy den som si to mala specialne varit,precedit a pit.poviem vam, bol to pekny smrad, vyzeralo a chutilo to ako kalna voda a strasne ma z toho napinalo.ale ja som hned po dvoch dnoch dostala menstruaciu.nie silnu, ale bola tam.a potom uz kazdy mesiac pravidelnu.ten caj mal nejake cistiace ucinky a aj keby som ti rada povedala nazov, neviem ho a bolo to miesane z fakt vela bylin, takze asi to nejaky presny nazov ani nema..mohla by si zajst aj k nejakym bylinkarom u nas na slovensku a skusit nieco na prirodnej baze.mne to pomohlo.