Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sampon na suche,krepovite vlasy (slama)

Príspevok v téme: Sampon na suche,krepovite vlasy (slama)
cyntik

Som uz zufala z mojich suchych a krepovitych vlasov. Od prirody su kucerave a najhorsie je to hned po umyti. ked ich vyzehlim je to ovela lepise. Vyskusala som uz snad vsetky mozne sampony,masky,kondicionery na poskodene vlasy a pre lesk no nic viditelne nezaberalo. Teraz sa znova chystam skusat nove co poviete na toot?mate skusenosti s niektorymi?
-Nivea straigt&easy
-Nivea Diamond gloss
-Pantene Full spectrum Shine
- Gliss kur Nutri Protect

sonka

- Potom ešte dobré šampóny sú od l´oréal a tie z lekárne, tiež možeš skźusiť
- Ale tak nech sa už rozhodneš pre akýkoľvek voľ celý rad len jedného z týchto výrobkov. Teda šamp., balzam, maska, bezoplachová kúra. A vyvaruj sa tomu, aby si nejako kombinovala jeden výrobok s druhým, to sa vobec neodporúča: napr. nepoužívaj šamp. jednej znažky, balzám inej a aj masku úplne odliš. od týchto dvoch

sonka

Gliss kur Nutri Protect: teraz ho používam a som s n´ňim veľmi spokojná
- vlasy chráni pre nepriaznivými vplyvmi vonk. prostr. po celý rok
- obsahuje UV - filter, takže v lete je skvelým pomocmíkom, pretože vlasy chráni aj pred slnkom
- vlasy sú po ňom lesklé a pekne voňajú
- vlasy hydratuje, ochraňuje a trošku vyhladzuje

Nivea Diamond gloss: tiež som používala ávnejšie a nebol zlý, práve naopak
- vlasy zanechal lesklé
- hydratuje vlasy a trošku vyhladí
- vlasy po jeho použ. krásne voňajú

Nivea straigt&easy: ten som síce nemala, ale dosť tu o Ňom popísali baby na fóre, čo ho už vyskúšali, vlastne je tu aj zavedená téma špeciálne o tomto šampóne, tak tam si prečítaš všetko, čo budeš potrebovať

Pantene Full spectrum Shine: no a ten som nemala vobec, takže s tým ti neporadím, ale tiež si ho tu na fóre dosť pochvaľovali, čo som si všimla