ahojte. mam 14 rokov, casto ma bolieva brucho hlavne v oblasti pupku/ateda kde je maternica a vajecniky atd. ties mam taky biely vytok nie wela tak normalne, mierne smrdi a ma taku kasovitu konzistenciu. mam ist s tymto ku gynekologovi?? a som este panna ale pouzivam pri menstruacii bezproblemov tampony. ako to vysetrenie vlastne prebieha? ked pouzivam tampony ako mi bude robit vysetrenie? cez konecnik ci normalne cez posvu dakujem vam strasne moc
potrebujem poradit v oblasti GYNEKOLOGIA !!!
bolesť v oblasti pupka nemusí znamenať gynekologický problém, maternica a vaječníky sú skôr nižšie. možno by stačilo zájsť k obvodnému lekárovi
Ahoj, holiť sa nemusíš. s mamou môžeš chodiť k tomu istému doktorovi. A ak máš s ňou dobrý vzťah tak ja by som na tvojom mieste išla na prvú návštevu gynekológa spolu s mamou. Nie je pravda, že prvý krát na gyndu by malo ísť dievča až ked začne sexovať, mala by ísť aspoň vtedy keď začne menštruovať pokiaľ nemá zdravotné problémy.
a ozaj mam sa tam dole aj oholit ci ee?
mno a preco niektore baby pisu ze by sa malo ist as ked ma dievca prvy sex? ozaj a ak oti to vysetrenie robil??? a ako to mam mame powedat ze cchem al. mam ist ku gynekologovi mama us rpehodila take slovo zeby sme mali ist k doktorovi s tym bruchom la. nepowedala gynekologovi
a je dobre ekd chodi mama a dcera k tomu sitemu dokotrovi? a este mam ist s mamou ci ona ma ma pockat v cakarni al. co s kym si bola prvy krat ty??? dakujem za odpowed
aj ja som bola,ked som mala 14,tak som to myslela :-)
ahoj,14 rokov,to je spravny cas ist ku gynekologovi,aj ked Ti nic nie je :-) aj ja som bola.neviem,preco sa dievcata boja,nic to nieje.skontroluje Ti,ci mas vsetko tam kde ma byt a aj ci to mas dostatocne velke,spravi Ti vyter a uvidi,ci Ti nieco je..hmm? tak chod:-) ja idem teraz v piatok,len tak,na kontrolu..myslim,ze by sa to nemalo zanedbavat.