ahojte. mam 14 rokov, casto ma bolieva brucho hlavne v oblasti pupku/ateda kde je maternica a vajecniky atd. ties mam taky biely vytok nie wela tak normalne, mierne smrdi a ma taku kasovitu konzistenciu. mam ist s tymto ku gynekologovi?? a som este panna ale pouzivam pri menstruacii bezproblemov tampony. ako to vysetrenie vlastne prebieha? ked pouzivam tampony ako mi bude robit vysetrenie? cez konecnik ci normalne cez posvu dakujem vam strasne moc
potrebujem poradit v oblasti GYNEKOLOGIA !!!
ahojte kto ce sex nech sa ozve
silvikl: citaj prve riadky hm www.raztyzdenne.sk
neda sa nejako ta pannensa blana vidiet al. nahmatat alebo co???
a som panna =o))
mno newem ci naleti mama na to ze kamosky boli bo ona sa pozna s ich mamami hm tak newem a ja som aj citala ze nietorym panna robili vysetrenie normalne ze tam us newideli tu panensku blanu ta newem mno drzte palce
ak chces byt zdrava a zalezi Ti na sebe a Tvojom zdravi,tak urcite to neodkladaj
normalne mame povedz,ze by si chcela ist uz k doktorke,ze uz aj tvoje kamaratky boli (aj ked neboli)
ahoj,ako Ti už povedala bobika. je hlúposť,že dievča má ísť k doktorovi po prvom sexe,TO JE TOTÁLNA HLUPOST to (ak si to citala tu) to sem napisal isto co este ani u doktora nebola,taka .... blba...
ja som bola prbvykrat aj s mamou. a nemusis byt oholena.a je ejdno,ci mate rovnakeho doktora,my sme najprv mali,ale ja som ptoom isla k inej gynde bo ta druha bola strasne drsna,necitliva.
no vysetrenie Ti urobi tak(ak si este panna,co dufam,ze SI!-m,as iba 14) tak jeden prst Ti strci do zadku a a jednu da na brucho a prehamata tak,ci mas vsetko ako ma byt a tak,ako som uz pisala.a ak uz nie si panna,tak normalne strci prst do posvy a na brucho jednu ruku a prehmata...a vyter Ti urobi zo sliznic a druhy vyter Ti urobi z vnutra posvy..a asi Ti bude hnatat aj prsia,ci nemas hrcky a tak...neboj,nie je to nic hrozne
emma a ja som mylsela tam kde je maernica cize pod pupkom a mam tam aj tvde to brucho tak newem obla by som radcej keby mi powedal ze mi nic nenni nes trpnut a cakat do nekonecna vies
radcej skor nes neskor
LUDIA NEWIETE PORADIT DOBREHO GYNEKOLOGA V PIESTANSKOM POPRIPADE HLOHOVECKOM OKRESE??
DAKUJEEEEEEEEM
ja som mala prvu menstruaciu us pred 2,5 rokmi cize v 11rokoch a to je normalne ze idde kazdy ork na gyndu 11 rocne dievca? vsade pisu ze as ekd azsne sexovat a ako mam mame powedat ze by som mala ist ku gynekologovi??