ahoje, máte skúsenosti s pangamínom? na čo je to dobré? priberá sa z toho?lebo chcela by som troška pribrať
pangamín
Ak nemáš gen.predispozície na priberaanie, nepriberieš. Roky jem piv.kv.z tohto dôvodu, aj z dôvodu chudokrvnosti a vaha ostala. Zlepšujú ale trávenie, pokožku, náladu atd.. teda sa oplatia. Pargavit v lekarni okolo 73,-Sk 250tblt
B komplex su izolovane B vitaminy
pangamin su kvasnice, ktore obsahuju aj vselico ine
Zrejme blbá otázka- B complex a pangamin je to isté? Pri užívani B complex tiež priberiem? Za odpoveď ďakujem.
dakujem :)
rng, dik, akurat zhanam nejake enzymy na bielkoviny
ja ked som chcela pribrat,tiez som brala pangamin
enzymi na doplnenie su alebo zivocisne(hlavne Pancreatine) alebo rozne rastlinne(surova cvikla, ananas=bromelain, papaja=papain...) alebo vytazku z roznych kvasnych a inych kultur(aspergilus oryzae, aspergillis niger, natto, atd, zname pod jednotlivymi zlozkami, ktore obsahuju ako lipaza, amylaza, proteaza a mnohe specificke, ) Na trhu je plno zmesi, odporucam silne ako Pancreatine(1400 mg na kapsulu), alebo MultiEnzyme a ovela silnejsi Super Multienzyme, tiez bromelaine a papain na bielkoviny.
Tieto vsetky mam aj ja v obchodoch, vcitane specializovaneho enzymu na travenie mlieka, lactase, ak mate zaujem.
to je asi tiez dobra volba
a ake enzymy presne myslis?
co takm enzymy na zlepsenie travenia a absorbcie?
pangamin su pivovarske kvasnice, obsahuju najma vitaminy skupiny B a niektore mineraly
ano, pribera sa z toho, najma preto, ze to dost zvysuje chut do jedla :)
dobre posobia aj na nervovu sustavu
podla mna vyborna vec, urcite to skus
ale na pribratie potrebujes este upravit stravu a stav traviacich organov,
skus aj nejaky caj na travenie, aby sa lepsie vstrebavali ziviny z jedla.