Prejem pekny den prosim vas moze mi niekto povedat preco uz asi dva dni mam mensi problem s penisom.Mam taky zvlastny pocit je to nieco ako svrbenie a neviem preco to mam hygiena je na 1 tak nerozumiem vopred vdaka
svrbenie
ja mam rovnaky problem svrbenie predkozky a aj svrbenie na zaludi mam to zapalene a cervene.co mam robit?
Michael,
aj pri najlepsej hygiene sa niekedy nevyhnes problemom. Ak Ta svrbi zalud+predkozka zrejme ide o beznu infekciu, s ktorou Ti poradi kazdy lekar, vazne to nie je hanba. Nuz ale ked nechces lekara, skus klotrimazolovy krem (Canesten - umyt, osusit, natriet), o par dni uplne prestane svrbiet, ale pouzivaj ho 7-14 dni, ok?
Ak Ta svrbi pri moceni, tak je to zrejme prechladnutie/infekcia, ten urologicky caj je rozumne riesenie.
Tento problem ma vela ludi, takze sa nemusis ani bat, ani hanbit.
skús si kúpiť urologický čaj, dostať aj
v potravinách, možno zaberie
nebol som snikym som este pod zakonom mam 17r ale je trva to len par minut a potom prestane a potom zas ale trocha to ustupuje mam strach s takych veci lebo nie som doma SVK a tu sa nechcem zaoberat a chodit po doktoroch s mojim penisom hambil by som sa sak urcite ma rozumiete
....skym si bol ?