trochu srandy

ewina

no to ma podržte! konečne sa toto niekto opýtal. tak aj mne to tečie všelikade: po zadku, stehnach, mise i po zemi. Tiež si nikde na WC nesadám, tak to des. A dokonca som si aj ocikala nohavice. Potom som musela chvílu čakať, kým to ako tak preschlo. Jasné že doma si normálne sadnem na misu ale inde nie. Ale recept na ROVNÉ CIKANIE nepoznám.

heh

hej ked chlpky podrastu tak to tak tesie po nich pekne rovno dolu.. :-) ano je to trapne sa pytat...ale mozno ma niekto nejaku radu..lebo aj ked som v skole tak ja si nikdy nesadam na misu a to je potom ten problem...niekedy mi to dokonca aj po stehne potecie a cela misa je ocikana... takze to holenie ma nevyhody.. :-) ale aspon viem ze nie som ja divna ale ze s tym ma problem aj niekto iny..

lenka!!

tak som rada, že sa toto niekdo opýtal. Mám ten istý problém, len mi bolo blbé sa na to niekoho opýtať.
Tiež mi to tečie kade tade. Na verejných záchodoch si na misu nikdy nesadám a vtedy ocikám aj misu, a musím po sebe upratať. No hrôza. Ale, keď mi trošku tie chlpy narastú tak ten prolém nemám. Tak kto ho má ešte?