baby...ked sa oholite tam dole a ste take hladke a potom idete cikat.....necvarga vam to kade-tade?? lebo ja som sa skusala oholit a super tesila som sa ze jeeej aka som hladka...a potom som sla cikat a tieklo mi to fsade..este aj zadok som mala mokry ufff....tak ako?? to len ja som divna?? :-D
trochu srandy
a sa nestar,tato tema je rpe tych,co sa ich to tyka,tak co do toho daco hovoris???!!!
micuskaa:praveze tie vecne otazky o tehotenstve su priblble a otravne a trapne!!!
podrzte si cikulu ako chalani penis a bude po probleme, akoze fakt taketo problemy riesite ako cikat..to uz pochopim aj otazky ze ci som ostala tehotna alebo take sprostosti fakt desne otazky..NC
heh...aj ja mám taký problém..ale čo už..s tým asi nič neurobíme .:D:D
aj ja mam ten problem:) a riesim to takto, ze si prstami roztiahnem pysky. viete ako asi myslis? a tak to je potom rovnejsie.. tiez si nesadam na wc ked nieosm doma a tam to takto praktizujem prstami .. a pomaha:D
no dajte si toal.papier na zachodovu misu atak si mozte sadnut a potom to nebude vsade :) ine poradit neviem
no tak to si stastna osoba...ale to asi zavisi od fyziologickej stavby..ked niektorym ,,cikacik" precnieva von alebo co tak je asi lahsie rovno cikat lebo sa to nedotyka nikde inde alebo co..ja uz neviem..
kks, to len ja taky problem nemam?
ria..hej je to dost problem :-( ale je to trochu vtipne...a asi s tym dievcata nic nespravime :-(
ewina: presne ako hovoris je to vsade..a s tymi nohavicami...parkrat som si ich aj ja ocikla ale nie velmi iba trochu potom som rychlo zadrzala a utrela to..
tak táto téma sa nemala volať trochu srandy ale ako rovno cikať. lebo toto nie je sranda, lebo tento problém mam tiež.