ked mate priatela ako casto sa stretavate? a chodite bez neho napr. von s kamaratmi (chalanmi a chalani zase s babami)? akoze zo svojimi kamaratmi alebo nie? a neziarlite potom
Robite to tak aj vy?
no napr ja chodim aj s kamoskami von,lebo by mi to chybalo...a aj moj priatel chodi s kamosmi a kamoskami vonku...len po pravde tie kamosky ma niekedy stvu...takze niekedy do nho ohladom toho podpichnem ale zo srandy lebo nechcem vyzerat ako nejaka strasna ziarlivka...ale ziarlim aj kvoli tomu lebo mam dovod=(...takze verit to ano ale mat hranice
no ja som s priatelom skoro kazdy den...v podstate najprv sme boli kamarati a chodili sme spolu vonku ako co sa tyka partie, a potom sme sa dali dokopy a tak to ostalo.vonku chodievame stale vsetci ako predtym spolu.no a co sa tyka ziarlivosti, tak on je nenormalne ziarlivy:( ja ani nemozem mat nejakych kamaratov novych..som zvedava co sa stane, ak raz budem mat pracu, asi sa zblazni.
no ja som s priatelom skoro kazdy den...v podstate najprv sme boli kamarati a chodili sme spolu vonku ako co sa tyka partie, a potom sme sa dali dokopy a tak to ostalo.vonku chodievame stale vsetci ako predtym spolu.no a co sa tyka ziarlivosti, tak on je nenormalne ziarlivy:( ja ani nemozem mat nejakych kamaratov novych..som zvedava co sa stane, ak raz budem mat pracu, asi sa zblazni.
No, taze tak. Tiez som neziarlil a bral vsetko normalne, az pokial po istom case bol jej kolega neodolateny:(. Taze konec. Vsetko brat asi normalne, ale pozor, aspon nejake mantinely musia byt! Nemali by byt v normalnom vztahu, ale tie niekedy mozno zachrania napr. niekolkorocnu minulost a aj buducnost. Taze tak...
ja napriklad chodim von s partiou kde su aj chalani ale on to chápe,po case sa spoznali a nevidi ziaden problem
ano chodim a aj moj drahy chodi s kamaratkami. a nie neziarlime. mame obcas ironicke poznamky, ale v ramci srandy. ak sa viac nevenuje inym babam, ako mne, pripadne sa nesprava podozrivo, je to chore zakazovat si to.