Zijem v UK a od februara mam staleho priatela po prvykrat som zacala mat s niekym vnutrovaginalny sex a po mesiaci prisiel tzv. Cystis ako tu tomu lekari vriavia. Zapal mechura vyvolany bakteriou. Mala som to tri / styri krat behom kratkeho obdobia tri mesiace. Popritom som bola vzdy v ten isty cas chora {prieduskovy kasel, zapalene hrdlo, zvysene teploty, sopliky} od anglickych doktorov som dostala dvakrat antibiotika kt. boli urcene na oboje na vyliecenie mechura i na zapal dych. ciest. Bolo mi povedane ze je to sposobene sexom, kedy sa bakteria z inych oblasti v kt. je potrebna {napr. z okolia konecnika} dostane mech. sposobom cez stenu do mocovoda a mechura potom su problemy s mocenim , silna bolest a krv v moci. Opat som bola chora na dych. cesty ostala som doma tri dni {pretoze viem ze u lekara by mi dali paracetamol/ co je paralen tak som to vylezala} ale vcera sa objavil cystis znovu. Pred dvomi dnami som mala pohl. styk pocas menstruovania. zaujimave ale je ze cystis sa vzdy objavi ked som v tom istom obdobi i chora {chripka alebo nieco} rozmyslala som ci nahodou nebudem mat este nieco zaujimavejsie ako nejaku Candidu vo vagine..je to mozne? kto mi poradi . Priatelovi sa objavuju niekedy na penise pod zaludom male cervene bodky hovori ze je to vzdy po silnejsom sexe a po oralnom to ma i na zaludi potom to prejde...je nieco so mnou??? ohrozujem ho? alebo si okrem ~pinpongujeme~ i nieco ine... a popri tom sa vyvolava i cystis??? viem ze je to zmeteneny prispevok ale zmetena som i ja. Prosim o radu Vdaka
VIETE MI POMOCT
Ahoj, ja som to mala tiez, brala som Medofloxin tablety a preslo to.....
je tu veľa takých príspevkov, nájdi si ich. a odpoveď pre teba: ano je to spôsobené sexom. tiež to mám a už roky. neda sa mi to vyliečiť. každé 2 hodiny musím cikať. Keď treba vydržím neísť aj cele dopoludnie ale strašne ma núti. ale neštípe ma ani krv nemám v moči. a necikám málé, ale normálne. Tak pi veľa vody a urol.čaj. pred sexom sa vycikaj. papa