Ahojte. Liečitli ste sa niekto pomocou ajurvedy? Chcem vyskúšať bylinný pripravok FLEXIBILITY na svaly a klby. Mate nejake askusenosti? poradte.
AJURVEDA na klby a svaly
ahoj,mne na zaciatku velmi pomohli knihy : Ajurvedicka lecitelska kucharka - Zora Dovalova, Zakladni kniha ajurvedy- Robert e. svoboda, Ajurveda- Zora Doval. Potom som postupne kupila vsetky knihy , ktore mi prisli pod ruku a tykali sa ajurvedy.
Reklama je na tento stranke zakazana, takze link na kliniku nemozem dat.Ajurvedicka klinika sa nachadza v Madarsku je to super , ze je blizko. Za nas mozem povedat len tolko, ze sme vyskusali co sa dalo a jedine ajurveda dokazala to, co teraz po case lekari na SK pomenovali ako zazrak.
už som si kupila a tak uvidim. Tiez ma ajurveda zacina nejak zaujimat, kedze pri klasickej liečbe nevidim ziadne zlepšenie..
Mozes doporucit literaturu, ktora Ti najviac dala? A kde sa lieči dcera? Na ktorej klinike?Ak možeš, napíš mi. dik.
el12, určite vyskúšaj,moja dcera sa lieci na klinike odtial mame i vsetky lieky, tiez som si nakupila literaturu o ajurvede poriadne nastudovala a tak sa dcera i stravuje...
Drzim palce nech ti to pomoze!
nara, dakujem za podporu. Skusim to aj ja. Tiez sa mi zda tato forma ličby na čisto prírodnej báze taká rozumná. Tak uvidím.
Moja dcera sa lieci pomocou ajurvedy, konkretne ma tiez problemy s klbami.Behom 9 mesiacov sa jej vyrazne polepsilo a ma sa bajecne.klop-klop.Skusali sme vsetko klasicka liecba, liecitelia, nic nezaberalo az nakoniec
pomohla ajurveda.
mnohe prostriedky povodne z ayurveda sa dnes pouzivaju ako potravinove doplnky na rozne ucely. Je ich plno a zalezi od koncentracie vytazkov a zmesi, nakolko su ucinne.
Curcumin(turmeric),amla a aswagadha su pravdepodobne najznamejsie a najuzitocnejsie.
ja som sa neliecila,ale myslim si,ze by ti bilinky nemali poskodit...ked su spravne namiesane...tiez mam problemi zo svalmi a klbmi...