manzelstvo uz nefunguje,nevera atd nedostala som menzes uz mam obavy som proti potratu ale ten vek a zly manzel ,nedokazala by som ist na potrat -prosim vase nazory
mam 42- dieta ano ci nie
mna udivuje,ze v tvojom veku si taka nezodpovedna.
urobila si si tehotensky test?
viete ze ze by som to dieta aj chcela !!!aj moje dve deti aj ked su dospele a moj muz urcite by plakai ako pŕi tych dvoch od stastia
podla mna maš jedinečnu šancu mať babo ,tak ju nezahadzuj, hlavne zisti či si tehotna , či je babo zdrave a ostatné zatial nerieš a určite nie si sama , ved maš nejaku priatelku , rodinu , ktorá by ti pomohla a ktovie, možno aj manžel by sa zmenil a ak nie , ,ved ty to malinke hravo vychovaš a stara nie si , toho sa bať nemusiš
Mna len zaraza, ze s nim spavas, ked ti je neverny a este k tomu alkoholik a este aj bez ochrany...Ci ta k sexu nutil? navstiv lekara a prediskutuj s nim, ci je ok dieta si nechat, to, ako si na tom s financiami, musis vediet ty. ja len verim, ze sa s tym alkoholikom rozvedies a neskazis dietatu zivot.
urcite anoooooooooooo. neboj uz medicina je taka ze sa secko da.Ak by nieco nebolo v poriadku urcite ti pomozu hormony. Madona tusim rodila v 45 ke. O to tak nejde ,ale o to ci chces zostat sama? Pozri manzel alkoholi,..co s toho zivota mas? jeho urcite nie. |A ked sa s prepacenim blbec vyhraza ze to nemoze byt jeho ,,su Dna testy ,,kasli na jeho nazor,uz to ze zijes s alkacom je obeta tak preco chces podriadit zivot a zivot dietat niekomu kto potrebuje chlastat.Mozno je to tvoja posledna sanca byt stastna ..Neviem preco vahas.Ak by aj namietal..tak len koli tomu ze je nsechopny sa postarat,,o seba a nie to estge o dieta. Ja by som mala uplne jasno v hlave. Jasne ze dieta.pritaz ako je muz alkoholik alebo dieta je vecsia ten alkoholik ako ten decky plac...
je to tvoja a len tvoja vec.Co ked ta opusti? dieta budes mat na stale.Pozri ja si v tvojom veku davam ziadost na adopciu a som sama...
Helka, najprv si naozaj skus overit, ci si tehotna alebo nie... Az potom ries take veci ako potrat. Ja osobne zastavam nazor, ze ak je babatko zdrave, tak mu treba dat sancu na zivot. Kazdy z nas ju dostal, aj ty.
To, ze ta manzel podviedol, a ze pije... Preco s nim este si? Dalo sa to doporiadku, alebo ho este stale lubis? Myslim, ze ak si v tomto manzelstve nestastna, a len trochu by si to financne zvladla, je cas zacat novy zivot spolu s malinkym zlatickom:)
moj nazor je, ze pokial by si ostala tehotna, konzultovala to s lekarom, ktory by po zdravotnej stranke nemal nic proti tehotenstvu, urcite by si si mala babo nechat. vymenit velkeho stareho "chrapuna" (pardon za vyraz) za male, krasne, nevinne :)
Najprv ziskaj istotu, ze je to tehotenstvo. Ved tolko faktorov mohlo sposobit Tvoju nepravidelnost v menzese /stres, prilisna stihlost,atd./. Nervacenie sa v tejto faze Ti nic pozitivne neprinesie. Ak sa tehotenstvo potvrdi, ja by som to riesila s gynekologom /nevieme, kolko mas deti, ake ekonomicke zazemie/, v kazdom pripade nefungujuca rodina + vek nad 40 rokov /to nemusi byt prekazka/ nie je najstastnejsi start pre nove dietatko.
manzel a jeho alkohol a este mi povedal ze jeho to nemoze byt