mam 42- dieta ano ci nie

jancecka

a dnes som bola u gynekologičky a bola tam jedna pani, ktorá čaká svoje piate dieťa a má 45 rokov. A vôbec jej to nerobí problém, ba vraj mi v čakárni rozprávala, že je to čím Ďalej tým lepšie, prvý pôrod ťažko znášala ale už jej to nerobí problém a uvažuje ešte o jednom :D

jancecka

ja by som si to dieťatko nechala, opusti chlapa čo ťa podvádza a ostaň slobodnou mamičkou a určite sa niekto nájde čo sa o vás postará a mne sa veru tvoj vek nezdá prineskoro na bábo :D

agina

Myslela som to tak, ze na rodicku je vek 42 rokov velmi rizikovy, ziadny gynekolog by jej tehotenstvo neodporucal.Mozno len vtedy, ak by bola dovtedy bezdetna.Co Hela nie je. Kazdy tu vyjadruje svoj nazor, ja si myslim, ze je to nezodpovedne.Je tu vysoky rizikovy faktor, ze dieta nedonosi, alebo sa narodi s nejakou vadou, to su vsetko zname medicinske fakty a pred tym sa nikto neschova, ani neutecie.Ja len tolko.Dufam, ze tu potom nebude zalozena tema, narodilo sa mi postihniute dieta - co s tym????

hela5

nice normalne mam slzy v ociach tak si to pekne napisala ano ja aj tuzim mat to dieta aj ked je to od muza ktory nieje hodny mojej lasky a vsetku lasku dam len svojim detom

nice

Aj ja si myslim ,ze to nieje o nezodpovednosti.Ak dospela zena ako ty neurobila vsetko preto ,aby k pocatiu nedoslo tak niekde v srdiecku bola tuzba a to aj pises ,ze bola.Zivot je zlozity na to ,aby sme usudzovali striktne Agina.Ja niesom za to aby pri rieseni clovek pozeral spat ,ale za to aby sa riesila konkretna situacia bez odsudzovania a posudzovania.myslim si ,ze ak aj clovek urobí chybu vie sa na nej pouci sa a sam si nesie dosledky .A co sa pre druhych zda chyba moze byt omnoho lepsia vec ako ked oni sa rozhodnu urobit nieco co je podla nich spravne.Dufam ,ze ma pochopite to ako pisem vyznie niekedy zlozito ,ale kto chce tak to pochopi. Ja by som si v tvojom pripade malicke urcite nechala.Pekne si vychutnaj napriek okolnostiam tehotenstvo a rozhodni sa byt optimista......:))))).Niekto moze mat uzasne manzelstvo chcene deti a dopadne to tak ,ze to skonci zle.Prajem ti silu a mudrost.

dadada

Pokiaľ po dieťatku túžiš - prečo nie? Ale rozhodovala by som sa asi aj na základe toho, či to finančne utiahneš, ak manželstvo krachne. Dospelé deti žijú s tebou v domácnosti? Alebo sú samostatné? Možno je to nový štart do života, možno ti dieťatko dá silu, aby si toho nepodareného manžela vykopla zo svojho života a stretla novú lásku.

hela5

nie test som si nerobila- ale ako som pisala deti mam uuz velke muz po tej nevere na ktoru som prisla zacal viac pit no ja by som sa velmi tesila tomu babetku a ci som nezodpovedna,,,, ja milujem deti bola to moja tuzba mat este tretie ale muz nechcel mysliteze by to napravilo aj moje manzelstvo ja myslim ze ano ved poznam svojho muza