Môže to byť zápal?

Príspevok v téme: Môže to byť zápal?
bela1

Ahojte. Prosím o radu. Už asi 2 mesiace mám menšie urologické problémy. Mala som bolesti v oblasti moč. rúry a v chrbte, ale moč som mala vždy čistý, aj kultivácia bola v poriadku. Preventívne som 2x brala Cifin, pričom problém vždy ustúpil, ale po istom čase ho mám zas. V piatok mám ísť k urológovi, ktorý mi podľa výsledkov kultivácie nasadí ďalšiu liečbu. MEDZIČASOM MA ZAČALO POBOLIEVAŤ A NIEKEDY PICHAŤ V PODBRUŠKU PO STRANÁCH V OBLASTI VAJEČNÍKOV. DNES SOM MALA AJ TEPLOTU 37. VÝTOK SOM ZATIAĽ NESPOZOROVALA. MOŽE Z UROLOGICKÝCH PROBLÉMOV VZNIKNÚŤ ZÁPAL VAJEČNÍKOV? MÁ S TÝM NIEKTORÁ Z VÁS SKÚSENOSTI? PORAĎTE ,PROSÍM.

bela1

Ivka ďakujem za odpoveď. Dnes som bola u gynekologičky a dobre som spravila, lebo mi zistila, že mi to od mechúra naozaj prešlo pravý vaječník, na ktorom mám teraz trochu zhrubnutú stenu, pretože je po zápale, ktorý už podľa lekárky odznel.
Takže teraz užívam ATB Phenbene, ktoré liečia mechúr aj vaječník zároveň. Ľavý vaječník mám údajne v poriadku.
Takže keď si niektorá z vás nie je v niečom istá a má obavy, radšej treba ísť hneď na vyšetrenie.

Ivka 1

Bela vzhľadom na blízkosť pošvy a močovej trubice je pomerne vysoké riziko,že sa zápal dostane až na vaječníky a ak sa neliečí, tak do maternice.Napíš ako si dopadla u urológa.