ahojte podelte sa somnou o vase nazory na epilator. aky pouzivate. aky je najlepsi dakujem
Aky epilator je najlepsi
Čaute dievky:):Daj ja by som sa chcela opýtať že aký epilátor je najlepší aj keď taký nie je ale s tých lepších lebo už ma nebaví sa babrať s tými žiletkami a tak...nechelo sa mi čítať všetko ale všimla som si že Braun odporúčate...a dúfam že si ho čím skôr kúpim a že budem s ním spokojná....ale nie je niečo lepšie ako epilátory nie pre tú bolesť lebo tú maš skoro pri každom ale pásky alebo niečo také nie je dobré?a koľko to vydrýí keď používate epilátor?lebo mne pri holení nôh žiletkov mx 3 dni:(ani nie toľko..dúfam že poradíte...vopred ďakujem:)
co epilator naspokojnejsia budes ak si objednas strojcek aj ziletky z oriflame su zlozene zo 100% aloe vera vonaju a su hladucke mam nohy ako kasmir a vydrzia jedna ziletka az 2 mesiace aj viacej je to superr
..dostala som na vianoce epilato Braun Xelle...myslim ze tak nejako sa volaa..stal do tych 2000..a som s nim docela spokojna..:)..a usetri mi to kopu casu..i ked nemozem povedat ze by to nebolelo..hej boli,ale tak da sa to vydrzat..a nieje to take hrozne:)
Ahoj ja som dostala na narodeniny epilátor, ale moc s nim niesom spokojna, cchem sa opytat ci sa v obchode neda vymenit za iny? dakujem
ja mam philips satinelle za 999sk a som velmi spokojna.
ja mam philips satinelle ice premium, sice bol dost drahy stal nieco cez 3000 sk ale som s nim nadmieru spokojna takze nelutujem ze som dala zan ho tolko penazi =)
este nejake skusenosti prosim poradte typ a co by bolo najlepsie keby epilator obsahoval ale nechcem drahy tak do 1000 - 1200
ja mam už roky phylips satinelle a som velice spokojna
no, ono ti tie chlpky nezacnu rast vsetky naraz, a su ovela jemnejsie. Tak take ze to moc nevidiet, je to aj dva tyzdne... Ale tak chlpky ti zacnu dost skoro rast... po par dnoch uz nejake vykuknu...
ako komu :) aj podla toho ake chlpky na nohach mas, mne tak mozno tyzden iba mozno 10 dni.