ahojte podelte sa somnou o vase nazory na epilator. aky pouzivate. aky je najlepsi dakujem
Aky epilator je najlepsi
ja mám tento Holicí strojek Philips BRL170/00
je super že aj do vody aj na sucho.. .viac nádstavcov..rozmýšľala som nad tým laserovým ale dosť drahý :D
skús pozrieť tu -odkaz odstránený-
Nemáte vyskúšaný nejaký IPS, napr takýto www.spotrebitelskytest.sk ? Neviem, či sa tomu dá veriť
Ja osobne používam Rowenta soft sensation. už 2 roky a zatial velka spokojnost. aj tu ho povazuju za naj recenzuj.sk
tento epilátor a aj aktívne masažne guličky ktoré dosť redukuju bolesť na mieste epilácie a naozaj je takmer bezbolestný. a za 40eur naozaj lepsi epilátor nekupite.
hgbugff mozes konkretizovat, ktore modely maju dobre recenzie?
epilácia nebolí resp. bolí oveľa menej, pokiaľ ju robím v období po mojich dňoch, pred nimi alebo počas je to utrpenie ;) pokožka je vtedy oveľa citlivejšia a ja som najkladnejšie recenzie našla na braun a sem tam sa objaví philips, dokonca aj jeden zaujímavý panasonic som našla
poradte mi dobru znacku epilatora...ja sa rozhodujem medzi rowentou EP7970DO alebo braun 2170
aj ja mam doma braun a teraz sa daju kupit uz za nejakych 700sk,ved vyskusajte v nay-i alebo v datarte,prip. euronicse
bolí to zo zmrazovačmi bolestí či tým fúkaním vzduchu menej? hmm.... vaše skúsenosti:)