Lymfóm???

kate1

ja mam tiez gulicku pri pazuche a je to vraj tukova gulicka, mam ju uz roky, ani sa nezmensuje ani nezvacsuje, ani neboli,gynekologicka aj kozna lekarka ma ubezpecili ze je to O.K., cukricek chod k lekarovi, ,tu to nevyriesis, to treba vidiet

killerqa

jo a ešte som zabudla že mám to na tom mieste bolestivé, mávam občasné teploty, pocit plnosti v žalúdku ale neubúda mi na hmotnosti

killerqa

cawte ludia.ja mám zv.uzliny v slabine a na krku.V krvi mám nejaký vírus, pozitívny výsledok z hematologie mam len Ebnu IGg.Prekonaný RS vírus.Je možné že mám nejaký nábeh na lymfóm???Viete u obvodnej som bola a mám to už cez rok..vláčim sa po doktoroch okolo toho roku ale jednoducho sým nič nerobia akurát mi berú krv pomaly každé dva týždne.

zuvacka

Cukríček
lymfom má asi takéto príznaky:bolí a opuchne jedna strana tela myslím tým ruku aj nohu, neželane sa chudne,v noci sa potíš, pobolievajú ladviny môže i brucho a zväčujú sa lym.uzliny, u teba može ísť o tukový útvar takže nerob paniku a dať si najprv vyšetriť krv na hematologii a hlvne tam zistia nejaké podozrenia

sunnysweetie33

ahoj,moja znama to mala ,tiez pod pazou.narastlo jej to velmi velke.isla k lekarovi.odobrali jej vzorku ,zistili,ze je to nezhubne a potom cele vyoperovali..trvala liecba dlho,ale ona zije a to je hlavne..brala aj chemoterapiu..vypadali jej vlasy,vracala a schudla..ak pojdes cim skor k svojmu gynekologovi,mozu to este zachranit..kym to mas male..vela stastia.

cukricek

ja viem, ze by som mala ist za doktorkou, len som chcela vediet ci nema niekto podobny problem a ako ho riesil..ale vdaka.

marfuška

Čo keby si tak zašla za svojim obv.lekárom?Nebolo by to najlepšie riešenie?Pošle Ta na nejaké odborné vyšetrenie,aspon budeš vediet na čom si.Aj tak ide možno o nejakú maličkost a zbytočne sa trápiš.

klarika

cukricek,ja neviem,zial.ostatni ti poradia,ked sa zveceri,terz su vsetci niekde von.chod j ty a nazri tu neskor.idem aj ja.ahojky