viete nieco ohladom tohto ochorenia? mam pod pazou taku malu gulicku ktora sa objavi a potom zmizne. je to aj trocha bolestive, a bojim sa ci nemoze ist o rakovinu. alebo to moze byt tym ze beriem antikoncepciu? dakujem za odpovede.
Lymfóm???
ja mam tiez gulicku pri pazuche a je to vraj tukova gulicka, mam ju uz roky, ani sa nezmensuje ani nezvacsuje, ani neboli,gynekologicka aj kozna lekarka ma ubezpecili ze je to O.K., cukricek chod k lekarovi, ,tu to nevyriesis, to treba vidiet
jo a ešte som zabudla že mám to na tom mieste bolestivé, mávam občasné teploty, pocit plnosti v žalúdku ale neubúda mi na hmotnosti
cawte ludia.ja mám zv.uzliny v slabine a na krku.V krvi mám nejaký vírus, pozitívny výsledok z hematologie mam len Ebnu IGg.Prekonaný RS vírus.Je možné že mám nejaký nábeh na lymfóm???Viete u obvodnej som bola a mám to už cez rok..vláčim sa po doktoroch okolo toho roku ale jednoducho sým nič nerobia akurát mi berú krv pomaly každé dva týždne.
Cukríček
lymfom má asi takéto príznaky:bolí a opuchne jedna strana tela myslím tým ruku aj nohu, neželane sa chudne,v noci sa potíš, pobolievajú ladviny môže i brucho a zväčujú sa lym.uzliny, u teba može ísť o tukový útvar takže nerob paniku a dať si najprv vyšetriť krv na hematologii a hlvne tam zistia nejaké podozrenia
ahoj,moja znama to mala ,tiez pod pazou.narastlo jej to velmi velke.isla k lekarovi.odobrali jej vzorku ,zistili,ze je to nezhubne a potom cele vyoperovali..trvala liecba dlho,ale ona zije a to je hlavne..brala aj chemoterapiu..vypadali jej vlasy,vracala a schudla..ak pojdes cim skor k svojmu gynekologovi,mozu to este zachranit..kym to mas male..vela stastia.
ja viem, ze by som mala ist za doktorkou, len som chcela vediet ci nema niekto podobny problem a ako ho riesil..ale vdaka.
Čo keby si tak zašla za svojim obv.lekárom?Nebolo by to najlepšie riešenie?Pošle Ta na nejaké odborné vyšetrenie,aspon budeš vediet na čom si.Aj tak ide možno o nejakú maličkost a zbytočne sa trápiš.
cukricek,ja neviem,zial.ostatni ti poradia,ked sa zveceri,terz su vsetci niekde von.chod j ty a nazri tu neskor.idem aj ja.ahojky
haloooo nikto mi nevie pooradit?????????