Včera sa mi na genitáliach vyhodila hnisavá vyráška, už sa mi to asi dvakrat stalo, vždy som ju vytlačila a na druhý deň tam už nebola...teraz sa mi to znova stalo asi tak po štyroch mesiacoch. Môže to byť preto, že som sa na rýchlo ohlila, alebo môže to byť nejaká infekčná choroba alebo niečo také? ďakujem
poradte mi
no to dufam ze to je v pohode:) a hygienu urcite dodrzujem, takze myslim ze tym by to nemalo byt...ale kto vie:)
Ja si myslím, že je to v pohode. Treba si to zakaždým vytlačiť, dodržiavať hygienu. Obávať by som sa začala ak by sa mi tých hnisavých vyrážok naraz urobilo viacej a nešla by som sa ich zbaviť. Vtedy by som asi navštívila gynekologičku.
no ani mne nejde hned vytlacit asi tak na druhy treti den, a ked ju vytlacim, tak ju musim este na dalsi den vytlacit, lebo znova sa mi tam urobi ten hnis...
mne sa tiež z času na čas urobí taká hnisavá vyrážka. A väčšinou nejde ani vytlačiť naraz. Za pár dní je to však v pohode. Beriem to ako vyrážku hocikde inde na tele.
ked sa holim, tak povacsine sa mi vzdy tam take malinke vyrazky spravia ale nedaju sa ani vytlacit ani nebolia ani nic, ale tato ma aj bolela ked som sa jej dotkla a dala sa mi aj vytlacit...a stalo sa mi to asi tretikrat
skus po holeni pouzit detsky puder,a lebo sa upyt po holeni detskym mysdlom,alebo po holeni suchu pokozku pretriet detskymi vlhcenymi utierkami
od holenia urcite