Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako by ste to riesili..?

Príspevok v téme: Ako by ste to riesili..?
blazonko

Proste..pozicala som spoluziacke nejake knihy ku statniciam..uz je davno po nich a ona mi ich jednoducho nevracia..Pisem jej, neodpisuje alebo odpisem po troch dnoch,ze "hej hej..uz ti ich poslem,ozvem sa" a nic..Telefony mi neberie..Su to knihy z kniznice, chodia mi za ne mastne upomienky, ocakavam ze v najblizsej dobe mi ich daju zaplatit.. Poradte mi prosim nejaky psychotah, ako ju donutit aby mi ich poslala..Dakujem..

sisina

Statnica sa da opakovat viackrat? Pokial viem, tak nie. Tazko ti je radit v takejto situacii, ak budes musiet za knihy zaplatit, tak potom jej to vsetko zuctuj, nech ti to preplati!

blazonko

No chodili sme spoli na VS a ona ma po statniciach ked nespravila, poprosila ci by som jej ich pozicala a dohodli sme sa ze sa stretneme na intraku v den mojich promocii a vrati mi ich..Ale neprisla. potom mi v sms napisala ze je odcestovana ze sa vrati za 2 tyzdne a ze potom mi ich posle postou..atd. ..a takto sa to natahuje stale..

sisina

A ako sa tie knihy k nej dostali, ked byva tak daleko?
Ja som mala pocas studia tiez s tymto problemy, tak som to riesila prezieravo vopred. Na A4 som si spisala, co, komu a kedy som pozicala, potom som uz v predstihu dotycnym pripomenula-pocuvaj, mam u teba taku a taku knihu, potrebujem ju vratit, alebo som si vymyslela, ze ju potrebujem k nejakej praci a hned mi to vratili. Tebe uz tato rada asi nepomoze. A nemas nejakeho znameho v tom meste, aby ti k nej preventivne zbehol pozriet?

blazonko

Sa bojim hlavne toho, ze mi to daju zaplatit, lebo uz ich mam strasne dlho..A sa obavam ze aby to nebolo v najblizsej dobe :(.. Ona sa mi zda ze nespravila ani dalsie statnice a mam pocit ze si tie knihy chce podrzat az do konca septembra..do dalsich statnic..

blazonko

Osobne za nou ist nemozem..lebo byva na opacnom konci slovenska ako ja..:(A verim tomu, ze keby som sa tam dotrepala 300km tak by nebola doma..A keby som sa ohlasila, tak by just nebola doma..A o upomienkach som jej napisala,nezabera to..

sisina

Chod za nou osobne a neodid od dveri, kym ti ich neda! Nezabudni jej povedat, ze ti boli poslane upomienky a musis zaplatit.