Už tretí deň ma bolia obe uši a mám ich zaľahnuté..je to zvláštna bolesť-vyžaruje až na krk/akoby ma boleli uzliny/..dala som si len ibalgin,ale neviem,čo ďalej..privítam každú radu
potrebujem súrne poradiť....prosíííím
na ktory e-mail mam napísať.Ďakujem bio
neviem ci to napíšem správne,prvý krát som sa zapojila do fora.
Mam stále zapálenú kožu v oblasti nosa a líc už 5 rokov sa na to liečim a nič nepomáha.Velmi sa trápim,ľudia si myslia,že pijem,ked svieti slnko mam červenú celú tvár.Prosim pomôžte.
ja som to tiež počula,s tými novinami,ale neskúšala by som to
a čo spôsobí to prasknutie??nie je to nebezpečné,ak mám zápal??
tie noviny zaberu, treba ich skrutit akoby do kornutka, vrch zapalit, uzky koniec vopchat do usnej dierky a cakat, kym pocitis puknutie v uchu, treba mat pripravene vedro s vodou,kde tie noviny zahasis. treba to spravit v oboch usiach.
fuuha...dobrá rada s tými novinami...okrem bolesti ucha aj popáleniny..to by som teda neskúšala-istejšie je zájs´t za lekárom,za to nič nedáš/až na 60Sk/-ale budeš si istá
amika má pravdu mne to tiež mamina robila,keď som bola malá a ešte jedna babska rada ale ja som to neskúšala vraj je to účinné treba skrútiť noviny a podpáliť a priložiť ku uchu malo by tam puknuť len si prosím ťa nepodpaľ vlasy nech ti to niekto spraví