ahojte..mam tmavohnede vlasky ,a chcela by som uplne biele,ziadne zlte ani nic,ale krasne biele vlasy, ako by som to mala urobit ?...nemozem tak ze si vlasy prefarbim na 2x krat, najprv zosvetlim na svetlohnedu a potom na ten blond, co vy na to ?....robil níekto uz neco podobne ?
Chcem biele vlasy
Co sa ti zapacila lady gaga?
vies urcite na dva razy sa neodfarbis do biela,a ked sa budes viackrat sama doma odfarbovat dopadnes s vysusenymi polamanymi chemlonovymi vlasmi ktore budes mat o polovicu kratsie ako teraz mas a budes lutovat,hovorim lebo ja som bola hlupa mala som hnede vlasy huste do pol pasa nadherne a kazdy mi ich zavidel,doma som si ich na trikrat odfarbila do blond,teraz je tomu uz 3roky a stale ich mam polamane a vysusene a uz sa vobec nefarbim odvtedy a staram sa o ne kazdy druhy den a nic,a vobec mi nerastu,stale ich mam po plecia,takze ked chces dopadnut ako ja tak nech sa paci len aby si potom nelutovala ak mas svoje vlasy rada,JA SI TO V ZIVOTE NEODPUSTIM,uz ich nikdy nebudem mat krasne dlhe huste ako predtym
takže tak...jaa sa pokušam tiež o biele vlasy xD..odfarbovala som ich doma už Xkrat ...raz som bola u kaderničky a povedala som že chcem biele a neboli ajtak pretože že vraj mam pigmenty silne a sa to nebude dať...a farbila som dalej vždy...aa teraz naposledy som vyskušala novu farbu Palette color XXL ladova blond aa momentalne mi z blond vlasov urobila tato farba sive vlasy xD xD..(mne je viac menej jedno ake mam vlasy aj ked to nevyjde takže nehanbim sa zato =P)...že vraj ta siva sa po umyti vymyje a budem mať biele...je pravdy že je to taka siva a podtym ako keby biele vlasy...tak dufam že ked ich umyjem aspon 2krat budu biele =)...
Takže ja radím PALETTE COLOR XXL -Ladova blond =)...toto zaberie určite...
A fabit uz velmi nechcem, lebo som po farbeni mala znicene vlasy. Inak, biele vlasy mi zacali rast uz v 19.
Ja mam normalne tmavohnede vlasy, ale uz mi zacinaju rast aj biele vlasy, nie sive, rovno uz biele, co ma dobre nepoznaju, si myslia, ze som si naschval dala taky melir a ja ich v tom nechavam. Neviem, co to sposobuje, lebo mam len 22 rokov.
Ja som mala spinavy blond..a chcela som svetlejšie..puživala som škandinavsky blond..a aj ked prvy krat som mala take zlte az :D ..teraz som spokojna...mam skoro biele ..ked som bola v rakusku ..blondiny tam ani neboli ..same bielovlasky..a vyzeralo to pekne. aj priateľ je zamilovaný do bielovlasiek..
prosim ta len si nelej na vlasy peroxid, bo uz aj take debiliny som videl
Ja mam prirodzene tmavo-hnede a farbim si na blond ale nie zlte... take ladove popolave alebo ako to mam napisat.... no v ziadnom pripade to neskusajte doma a uz vobec nie s farbami kupenymi v obchode... KADERNICKA KADERNICKA KADERNICKA
Ja nechapem, ako niekto moze chciet biele vlasy? :-O ved si pockajte na starobu :-D ci predpokladam, ze v starobe si pre zmenu budete farbit na fialovo, nie? :D ale fakt-biele vlasy na mladom cloveku....ved to je des!
tapataerka - nerob to, ja mám tiež hnedé vlasy, farbila som ich na bielo a výsledok je otrasný...mám ich totálne zničené, mla som vlasy skoro po pás a teraz? Hnusné po plecia, lebo mi to až spálilo vlasy a ja som si musela viac ako polovicu ostrihať:-((((((