Skúsenosť s Bio Cla 1000 Booster?

Puffy

Ja som ich brala pred par rokmi.. Schudla som 27 kil a nemusela som ani cvicit. Staci pohyb pri praci. Ani som nebola na ziadnej diete. Ale pravda je ze ak tabletky doberiete na jedalnicek si treba davat pozor. Inak mam dobre skusenosti. A kupim si ich znova :-)

lenicus

Mne to pomohlo ale pracovala som ako čašníčka takže som od rána do večera behala a nestíhala som sa vela najesť ale schudla som 12 kilo no isto keby sa nehýbem a doma prepchávam tak by to nemalo účinok.

.Zoja.

Ja som ho brala aj pri cviceni, aj ked som necvicila. Ale trosku vacsiu davku, ako je odporucana (len o 1-2 tbl). Pri cviceni- naozaj mi rychlejsie pevnelo telo a pekne som chudla, pri necviceni - nic, ani naznak zmeny. POtom som cvicila bez CLA a uz to slo pomalsie...teraz po dlhej prestavke cvicim bez CLA a vysledky nic moc, rozhodne to ide ovela pomalsie, ale pripustam, mozu to ovplyvnovat ine faktory... skusila by som ho opat, aspon by som si potvrdila teoriu, ze pri cviceni ma na moje telo naozaj dobry ucinok...ale chvilku sa skusim potrapit len tak nasucho:)vsak ono sa to raz pohne, len treba makat! A ozaj. brali to kamaratky, ktore necvicili a nadavali, ze nic....cize stare zname: podporit tabletky mozno mozu, ale zazraky nerobia, treba sa spoliehat len na seba

RNG

CLA(tonalin) niekomu pomoze schudnut. Zdoraznujem NIEKOMU, nie kazdemu. Tak pracuju aj ine doplnky na chudnutie.
Na zvysenie pravdepodobnosti sa viacere davaju dokopy a samozrejme, treba aj cvicit a zmenit vysokokaloricku dietu na redukcnu.
Kto hlada jednu "zazracnu " pilulku na schudnutie, bude velmi sklamany.
Ale rozne doplnky maju pozitivnu ulohu, su ludia, ktori len velmi tazko chudnu a ked prejdu na redukcnu dietu, stratia energiu, zacnu byt velmi ospanlivi a telo odmieta cvicit a namahu.
Preto su niektore stimulanty ucinne pri chudnuti
CLA ma ulohu v tele podporit rast svalov na ukor tukov.
Maso volne pasuceho sa dobytku obsahuje ovela viac CLA ako bezne stajneny dobytok krmeny zmeskami. Takze ked si nedoplnime potrebne CLA, telo nema dost na normalnu funkciu, co vedie k pretlstnutiu a nedostatku svalstva u mnohych.
To plati aj na tych, co nepomyslaju schudnut.
CLA by malo byt pridavane, podobne ako omega 3 oleje, zinok, selen, jod, draslik do nasej potravy, lebo je ich systematicky nedostatok pre intenzivne pestovanie monokultur a dobytok krmeny zmeskami, miesto volnej pastvy.

ikuska

pomaha ale musite aj cvict nic nie je zadarmo treba mat vyvazenu stravu a pomer energie vydanej a prijatej .ak xcete spravne schudnut zbavit sa telesneho tuku ,naucit sa spravne cvicit na storojoch,ae aj s vlastnou vahou,a hlavne naucit sa spravnedychat co je pri cviceni co je pri cviceni dolezite,je dobre zaplatit si toho trenera,mala som ho aj ja a zhodila som v pase 25 cm,v bokoch 15cm atd.da vam dietu ktora je zdrava a ucinna.myslim ze to nie je najlacnejsie cca 5000sk ale stoji to za to

30

AJ JA SOM TOľKO KORúN MINULA NA TAKéTO VšELIJAKé VECI,ALE NIKDY žIADNE VýSLEDKY,LEN DRINA PRI CVIčENí A NERVY,žE VáHA NEKLESá.