krvacanie z penisu

Príspevok v téme: krvacanie z penisu
funmaximilian

mam problem tento tyzden som sexoval s jednou babenou ta pouzivala na ochranu cipky. po stvrtom raze nastali moje problemy zacal com mocit krv mam pocit ze moj problem nema suvis s oblickami. opreto ze krv vyteka zo zaluda ked ho stacim . pri konci mocenia divny pocit v penise ako opatovne nutkanie na mocenie. po vytlaceni krvy z penisku nutkanie na curanie sa strati. Ak ma dakto skusenost nech da vediet

Mansie

popravde vas problem s palenim v mocovej trubici a nutkanim na mocenie vyzera skor na niektoru z pohlavnych chorob. partnerka sice mohla pouzivat ochranu, ale ta nikdy nie je 100%. mrkni sa, ci sa nenajdes v tomto zozname chorob --- www.zvacsenie.sk

potom pozri toto - je tam zoznam pricin krvacania z penisu , hlavne po sexe --- www.zvacsenie.sk

lace971

Zdravím ...chcel by som sa informovať.mal som pohlavný styk s priaťelkou ked som zrazu zacítil menšiu bolesť v penise a začal som dosť krvácať..nešlo to s močovej rúry .šlo to o trochu nižšie ..hned som siel do sprchy ..pri tom ako som sa sprchoval ma to dosť štípalo.a zdalo sa mi ako kedy som mal natrhnutú uplne malinkú kožku ..je to normálne alebo mám isť s tým k doktorovi Dakujem za radu...(krvácalo to brutálne)

penelopka

:D ... toto poznam, ach tiez sme mali stresy...
Natrhla sa ti uzdička, či ako sa to sakra vola.. kedze ste to trosku asi prehnali, tak to co spaja predkozku s penisom sa ti natrhlo... trva to asi tak tyzden az dva kym sa ti to zaceli, tda ak ste to neroztrhli uplne..

bud rad ze si nezazil taky sok ako my, lebo priatelovi to strasne silno krvacalo..