Ahojte, asi tak raz za tyzden citim tupu bolest v oblasti nalavo nad pupkom. Co to moze byt? Ked lezim, neboli to. Je to neprijemna bolest. Zvacsa si musim dat ibuprofen, potom to prejde. Objavi sa hocikedy, nezavisi to od jedla...
Bolieva ma nad pupkom, co tam je?
Ahojte ja mam take bolesti ako popisujete aj teraz je to nad pukom smerom doľava boli to tak tupo plus zvonka na dotyk tiez. Mala som to naposledy v septembri aj so zvýšenou teplotou 37 rovnako ako teraz. V septembri som bola na krvi na sone plus mi robili vyter zo stolice na helicobaktera a vsetko mi vyšlo ok, ani helicobakter to nebol. Trvalo to asi 2 týždne jedine co mi povedali držte diétu. Teraz sa mi to zopakovalo je to uz od štvrtku min.tyzna.
bodka
skús držať šetriacu diétu. Obmedz korenené, vyprážané ťažko stráviteľné jedlá. Proste všetko čo dráždi žalúdok.
Ahojte, mala som ten istí problém. Plus mi vôbec nechutilo jesť, nakoniec mi zistili, že mám zápal sliznice žalúdka a začína sa mi robiť žalúdkový vred ... dali mi tabletky, ktoré mi z jednej strany pomohli, pretože už mam chuť do jedla, bolesti tiež zmizli ale ešte občas pociťujem bolesť.
to je helikobakter mam ten isty problem bol som na vysetreny a zistili mi to.bral som antibiotika pol roka potom nic a znova sa mi to objavilo asi som to neznicil tu helikopteru:)))
ja viem kde su oblicky ale aj tam vystreluje bolest pri ich ochoreni.
alebo mas len nepriechodne creva aj to moze tlacit ......hmm alebo zablokovane vetry ..vtedy pomoze masticka specialna na vetry alebo orenzym a este lepsie meteo to su tablety ...
petra ..myslis pri zaludku nalavo???tam su creva ....tenke crevo alebo pankreas ..ja som tam mala tiez silne bolesti a zistili mi zapal tenkeho creva ...ale moze to byt len podrazdeny pankreas takze hned nepanikar ...
makko, oblicky su vzadu, nie?:) Nie nad pupkom...
aduliena, stava sa mi to raz za cas...Hadam to ten helikobakter nebude...Ale zmienim sa o tom lekarovi.