Chcela by som sa spýtať či sa už niektorej z vás stalo, aby ste počas sexu či oralu cítili na sebe že už idete dosiahnuť vrchol ale zrazu to z vás doslova opadlo? je to podľa vás normálne a myslíte si že sa s tým dá niečo robiť? nejaké tie rady a podobne.. ale len vážne a seriózne... :) ďakujem:)
NEvyvrcholenie
ahojte
ja mám ten istý problém ako elita.Môj priateľ sa veľmi snaží,aby som dosiahla orgazmus,ale ja nič,neviem či to je tým,že sa neviem uvoľniť,alebo čo je so mnou.Poraďte mi čo máme robiť.Ja si chcem tiež vychutnávať sex.
Áno to sa stalo aj mne a je to strašné lebo ma to potom trošku mrzí a neviem prečo je to tak ?? Ale ako to spraviť? Lebo ja to dosiahnem len keď priateľ to robí rukou
ahojte, čítam že mávate orgazmi pri sexe, s partnerom už rok sexujeme no on ma vie úžastne spraviť oralne je tom skvelý, ale pri sexe sa neviem spraviť ani za svet... paru krat som sa spravila ked mi dráždil klitoris no normálne nie... poradte nejaké polohy alebo čo by som jemu povedala nech mi robí... Dakujem
jasnačkaaaaa,normálna vec,môj muž máva orgazmus každý raz,ja nie,asi tak každý tretíkrát...mne to dlhšie trvá,a kým sa ja ešte len idem dostať do varu-on končí..(((ale tak aj tak sa dá žiť...