chcem s aoyptat, ake mate skusenosti s vitaminmi na plet a podobne, ci pomahaju v liecbe akne. nasla som vyrobok urceny konkretne na akne. nemate s tym niekto skusenosti?
-odkaz odstránený-
dopnky stravy na akne
ja som si kupila tzv.horske slnko a pekne mi to akne vysusuje a popritom som aj pekne opalena
ak ma niekto ochorenie s nazvom akne ide o hormonalnu poruchu.. ale akne sa moze prejavovat aj ako nasledok zleho stravovania alebo nestarania sa o plet, ale tento problem sa da jednoducho a rychlo odstranit. hormonalne poruchy su dlhodobejsie aj liecba je zdlhava ..
inak s tým jedlom ,je to ozaj blbosť-moja švagriná s prepáčením žere, nič normálne nedá do úst,samé mastné,vysmážané ,sladké jedlá a pleť má v pohode,necvičí, a je obézna,ifka čo myslíš v akom stave má črevá?, mysklím,že ich má poriadne zahumusované
pharmramon ,ktorý študuje niečo...,spomínal ,že je to hormonalny problem,hádam ako buduci "zdravotnik"to vie z nas najlepsie
Prve a najdolezitejsie,ako sa zbavit akne,je vycistit si telo zvnutra. V akom stave je plet,take su creva. Patlanie mastickami a vodickami este nikoho problemu s akne navzdy nezbavil.
hm,tak potom ti fakt môže pomôcť len kožná a špeciálne zarábané mastičky , krémiky a vodičky z lekárne
ja mam z gafru zapalenu plet. taku cervenu potom. to mi moc dobre nerobi. a zistila som ze cim viac kozmetiky a kremov a masiek pouzivam tym viac mam zapalenu plet. ani vysusovanie mi velmi dobre nerobi.
aj zinok je dobrý, napr.na čistenie pleti si kúp pleťovú masku s gáfrom-kozmetika AB,je to dobré na čistenie pleti,obsahuje aj zinok,používam to aj ja
teraz si cistim plet pilingom, pouzivam kremy proti ciernym bodkam, make up s vitaminom E, detske mydlo.. len vitaminy som neskusala este. stravujem sa celkom zdravo, nejem mastne, vyprazane a podobne.. dost ma trapi aj to ze mam akne a necistu pokozku aj na hrudi a chrbte.
na mierne akne sú dobré aj kvasnice,každý deň zjesť polovicu, alebo radšej brať vitamín B,kedysi som to užívala,pijem žihľavový čaj an čistenie krvi, možno aj toto pomáha, nie som si tým istá, čo berieš teraz?