Co ma vplyv na stoporenie penisu?Na zaciatku aktu je to ok,ale potom tvrdost udu ustupuje.Ako dosiahnem lepsie prekrvenie.Mam vela stresu,je to pricina?ake dalsie su priciny a ako sa daju odstranit?
Mužská potencia
No keď máš dvadsať a už to nefunguje nie je to dobré.Ale zase ak to občas stojí celú noc,tak potom klobúk dole.Veď aj PC niekedy zamrzne!A ak je pri ňom operátor,ktorý mu rozumie výsledok sa dostaví.
Zdravim, mam problem s ochabnutim.Mam holku s ktorou prvykrat praktizujem (lepsie povedane chcel by som) sex, lenze ako sa chystam dat ho do nej mi ochabne.Mam 20 rokov a uz som z toho zufaly. Inokedy problem nemam, stoji mi dost casto a niekedy aj skoro celu noc lenze tu uz som bezradny ... Raz sa to podarilo ale to je fakt nic kedze sa to inokedy nedari. Prosim poradte
a este rozmyslam, ci nema vplyv pohyb, aktivita-proste prekrvovanie organizmu (studene ruce, horuce srdce..) urcite aj zivotosprava ma svoje zastupenie.
tiez mam podobny problem a pripisujem to ako k stresu, tak k nedostatku spanku, a celkovo psychike.
treba sa vediet uvolnit, uzit si danu chvilu a nemysliet na nic ine. a nechodit do postele so zenou unaveny :)
nuz, zatrtkaj si
honit, honit, honit.