Co ma vplyv na stoporenie penisu?Na zaciatku aktu je to ok,ale potom tvrdost udu ustupuje.Ako dosiahnem lepsie prekrvenie.Mam vela stresu,je to pricina?ake dalsie su priciny a ako sa daju odstranit?
Mužská potencia
skuste nieco z -odkaz odstránený-
skus entran davaju sa 2tablety hodinu pred stykom najdes v niektorych lekarnach,na dalsi krat uz mozno nebudes potrebovat
Uzivaj Zinok + Vitamin E - beznu dennu odporucanu davku. Vitamin E, ale take tobolky co je v nich aj olej, pre vstrebavanie.
A co sa tyka postavenia - nesmies jednoducho mysliet na to, ze sa Ti ma postavit, ale sustredovat sa na priatelku a nevsimat si svoj penis. Ten sa ma postavit sam. Ak sa moc na to koncentrujes, tak Ti to bude vadit, budes z toho nervozny a duplom sa Ti nepostavi...
čaute mám 25 rokov, no a mám velmi podobný problém ako sa tu píše. Mám krásnu priatelku, myslím postavu má všetko super chudučká, len taká báseň. Ked som doma a pozriem si nejaké video na nete včetko je ok, ale ked som s nou, v tom momente ako sa má isť na to moj penis sklesne na bod mrazu. Som z toho zúfalý lebo viem že vo vzťahu musí fungovať i sex napriek tomu že sa dvaja vrúcne lubia a rozumejú si. Vedieť tak čo s tým robiť?
Cavte mam taky probleeem.Mam 22 a mal som nedavno priatelku a rozisli sme sa.Teraz mam novu znamost a vobec to nefunguje myslim penis.Poradte prosim
ja mam 24 rokov, a mam tiez podobny problem, nedavno som si nasiel moju 1. priatelku, a kedze som sa dovtedy venoval len autoerotike, tak som mal problem s postavenim penisu, na zaciatku predohry, problem nebol, ale akonahle sli saty dole a malo dvojst ku styku, tak mi komplet ochabol, ako keby sa bal toho vsetkeho. A ta priatelka ma kvoli tomu opustila
Co ma vplyv na stoporenie penisu?Na zaciatku aktu je to ok,ale potom tvrdost udu ustupuje.Ako dosiahnem lepsie prekrvenie.Mam vela stresu,je to pricina?ake dalsie su priciny a ako sa daju odstranit? prosim odpovdzete mi dakujem
Urcite to je nieco psychicke,alebo tiez to moze byt to ze penis si zvykne na to ze to robis rukov, a potom to dlhsie trva kym bude citlivy na milovanie.. treba to skusat a partnerke to vysvetlit ze to nieje jej chyba :-)
No keď máš dvadsať a už to nefunguje nie je to dobré.Ale zase ak to občas stojí celú noc,tak potom klobúk dole.Veď aj PC niekedy zamrzne!A ak je pri ňom operátor,ktorý mu rozumie výsledok sa dostaví.