Piercing v penise

adyss

mam 3dierky a 2 piercingy je to super moc ma to zvrušuje a babi maju s toho zabavku :) ak chcete vidiet na azete mam album uplne v poho si pozrite..

blablabla

počuj, otázkou je prečo si to chceš tam dať. Ak si myslíš, že by si tým mohol viac vzrušovať partnerku, zabudni na to. Vačšine babám sa takéto výstrelky nepáčia a okrem toho, možeš to predsa nahradiť kondómami s rôznymi výčnelkami, ktoré majú podobnú funckiu. Okrem toho si myslím, že by ti to tam po čase začalo aj tak vadiť.

tinuska

mam k tomu zaporny nazor videla som nevydarene piercingy na penise a nebol to moc prijemny pohlad,proti piercingoch nie som sama nejake mam ale nie na intimnych miestach je to tam nebezbecne,aj odbornici su proti tomu

Eva22

Ak sa nebojiš bolesti tak si ho daj.Ale čo nato ženy?Nie každej sa to môže páčiť?Ale zaleži na tebe či sa to tebe páči.Ak sa ti to páči tak si to daj.

zuzulka

pre tonyho:
podľa mna to zaleží čisto len na chlapovi ak si ho chce dat tak si ho da...pre ženu to môže byť pri sexe dobre ale či náhodou pre muža to nieje bolestive??ale asi keby som bola muž nedam si nič podobneho auuuu!:))))))))