otázočka - potrebujem váš názor

Príspevok v téme: otázočka - potrebujem váš názor
žanetkaaaaa

ahooojte, chcela bysom sa opýtať.. či chlap ked skončí sex či môže ísť hned nato zasa o cca 5 minút...my máme s priateľom sex a viem že sa to nedá hned že musí chvílku počkať... ale moja sesterka mi tvrdí že ona s priatelom ma sex a potom sa ide jej chalan utriet a hned idú zasa nato... aký je váš názor,??? dá sa to alebo nie??? dakujeeeeeem :))))

del12

Nie, možno som len použil zle slovo, ako ozaj problem to nevidim....a hovorí sa , že ked žena už nechce druhy raz , tak mala silný orgazmus, takže som vlastne rád:-)

del12

Silvikt, aj moja má ten problém, staci jej raz, lebo potom je to pre nu neprijemné, takže moje 3x je mi nanič:-)

jerry

ahoj žanetkaaaaa u mna to napr zalezi na to mako sa prvy krat spravim ak sa spravim fest tak musim pockat aj 10 min a ak sa spravim normalne ze nie som moc nadrzany tak sa umyjem a mozem ist dalej

silvikl

moj dokaze druhy krat len ked sme to nerobili velmi dolho alebo je moc nadrzany.ale mne to nevadi,ja by som druhykrat uz nezvladla.lebo ked mam po orgazme,tak mam vsetko take citlive

del12

Je to individualne a aj u kazdeho muža to može byt vždy inak. Ja sa niekedy dokážem urobit aj 3x po sebe tak že nemám prestávku, proste pokracujemak mi ostane tvrdý.Ale niekedy mi hned klesne a potom musim počkat tak 15 minut.Záleží aj od intenzity vyvrcholenia.

madman

tak, zalezi od chlapa. moj nemoze 2 kola po sebe. proste zakonite iba jedno, to je asi jedine, co by som mu vytkla, ale z to proste nemoze. a s jednym ex milencom sme v klude sli po sebe viac krat bez prestavky. uplne bez, ale jasne ze nebol rovnako tvrdy uplne celu dobu.

tuk tuk

Dufam,ze beries antiku,alebo mas nejaku inu ochranu,lebo ked idete este jedno kolo a priatel sa pred tym urobil,tak ma v sebe este nieco zo semena.