Niekoľko dní ma veľmi bolí pravé rameno a plece-pocit stuhnutia. Niekedy mám pocit, že nezodvihnem rku. Natieram --------voltarenom ale bolesti neustupujú. Má niekto skúsenosti?
Bolesť pravého pleca a ramena
Mám niečo s ramenom
Keď ním pohnem začne pukať, zle sa mi spí a keď kráčam stále to boli a mám.nutkanie si puknúť chrbát. Bolí to otrasne a občasi sa mi stane že sa mi ťažko dýcha a bolí ma ztohi krk
teraz ma tak napadlo,RNG myslis si, ze by na to bola vhodna popri doplnkoch napr. aj infra sauna? kedysi som do takej chodila, bolo to celkom fajn, je v nej tak 50 stupnov C, takze clovek tam vydrzi aj hodinu.
svetlana, teplo a protizapalove doplnky
Ja som si tak odstranil uz mnozstvo podobnych. Aj teraz mam problem s pravym plecom a postupne sa mi to zlepsuje, s pouzitim roznych potravinovych doplnkov, rybacich olejov, protizapalovych, enzymov a teplom.
ja mam teraz podobny problem. s pravym plecom. ja som si ho ale nejak presilila v posilke, asi nedostatocna rozvicka :( teraz momentalne necvicim, ale pobolieva ma to uz tri mesiace. na chvilu aj prestalo a potom zase zacalo. tiez pouzivam rozne gely typu voltaren..moc nepomaha. inak je to take zvlastne, pretoze moj dedo mal problem s pravym plecom a moj otec ma tiez problemy s pravym plecom uz od mladosti. asi je to nejake rodinne prekliatie :) ale dufam, ze mna to nejak prejde narozdiel od nich. takze tiez privitam nejake rady ako to zlepsit. hybat s tym ci radsej nie? myslim nejake rehabilitacne cviky a pod.
No moj muz ma to iste.A to sa mu zacalo odvtedy,odkedy pracuje v prostredi s klimou..Ma to uz vyse roka.Bol na vysetreniach,nic sa nezistilo.Bolo mu povedane nevystavovat sa klime a prievanu...Tak neviem..
Ja mám tento problém už rok a pol. Bola som na všetkých vyšetreniach, nič nezistili, nepomohli mi. Vraj mám ruku presilenú, napísali Voltaren, ale to mi nepomohlo. V noci ak náhodou zdvihnem ruku, už ju nedám naspäť, takú bolesť strašnú cítim. Vôbec ľavú ruku nepoužívam a to mám30!!!
MSM krem pomaha, tiez potravinove doplnky obsaahujuce MSM, glucosamin, bromelain a ine klbove,
curcumin, dumbier,ashwagadha, GLA a ine protizapalove.
Ak je tam zapal, ber niekolko dni B komplex forte aj 3-4x, mne zabera aj anopyrin
Odporucam skusit opakovane dobru masaz, ztuhnutie by malo povolit. Mohlo by pomoct suche teplo /elektricka poduska, lavaterm, atd/. V tychto horucich dnoch nebyt v prievane /hoci aj tepleho vzduchu/, ziaden ventilator, klimu. Skus si sama masaz krcnych stavcov /od stredu krku oboma rukami prsty tahaj smerom ku kraju krku, masiruj si ramena/, uskodit si nemozes