Meska jej 3 tyzdne menzes po vysadeni hak, je v tom?

Príspevok v téme: Meska jej 3 tyzdne menzes po vysadeni hak, je v tom?
vladimirka

Dobry den, kamaratka ma problem, berie hormonalnu antikoncepciu, pocas tyzdnovej pauzy sa jej nedostavil menzes, tak tabletky prestala brat. Ja som jej hovorila, ze urobila chybu, lebo niekedy menzes nemusi prist pocas pauzy a mala brat dalej, ale...Teraz uz neberie tabletky tri tyzdne a stale nema menzes. Moze byt v tom? Boji sa urobit si test, je ako male decko, osobne si nemyslim, ze je tehotna...Ma bolave navrete prsia, inak nic, ja si myslim, ze jej meska menzes ako aj mnohym zenam, ktore vysadili hak...Co si myslite? Moze byt v tom, tabletky brala v poriadku...

leni522

tehotna? no to je dost neprijemne:/ a ako sa to mohlo stat, kedze brala HAK normalne. este dobre ze nebrala HAK aj nadalej ked sa nedostavila menstruacia.. alebo neotehotnela prave pocas toho nebrania HAK? a dieta teraz nebude nejako narusene kedze tvoja kamoska otehotnela kratko po dobrani HAK? ja sa v tom moc nevyznam a preto sa pytam.. ale je mi jej luto ked pises v akej su situacii.. mozno by potrat prichadzal do uvahy.. ale zase na druhej strane tie testy niesu 100%

vladimirka

qiu, tak sme sa zmylili, je tehotna:(( Na teste sa ukazala slaba ciarka...Je mi jej strasne luto, lebo sa boji to povedat snubencovi, on je od nej o dva roky mladsi a este sa nechce zenit, aj ked spolu ziju, nieto este dieta...Tak sa bojim, ako zareaguje, podtrebovala by jeho podporu. Je to dost blbe teraz, obaja studuju...Peniazky ona nema...Neviem, co jej poradit, ako pomoct, ako sa zle radi v takej situacii. Pevne verim, ze sa on z toho spamata a zachova sa dobre.

vladimirka

Myslim, ze rok ci dva. Dnes mi volala, kazala som jej urobit si test...Ma ho uz doma, tak jej zavolam, ci ho urobila, ja si nemyslim, ze je tehotna, to len ona panikari, neviem, preco prestala hak brat, mala v tom pokracovat...

qiu

kolko brala HAK? a po vysadení ja v celku normálne že mens. dojde oneskorene, aj ked nie je to pravidlo. Nech si urobí test,alebo nech zajde za gynekologom urobí jej ho on.