mam problem: moj snubenec nema chut na sex. najskor sme si mysleli, ze to prejde, ale trva to uz prilis dlho a mne dochadza trpezlivost.sme spolu tak dva-tri krat za mesiac. s nasim vztahom to ide dolu z kopca. nevie mi poradit niekto, kto si presiel niecim podobnym? isli by sme aj do poradne, ale nevieme kam sa obratit. dakujem, za vsetky prispevky.
nezvestny sex
suhlasim s tinou,je to aj moj pripad,svojho priatela milujem a aj sex s nim je super no staci mi to raz za tyzden!Niekto je za kvalitu,iny za kvantitu.Kazdy sme odlisny,horsie by to bolo keby predtym ste mali sex castejsie a teraz ho je menej.Ak to tak bolo od zaciatku je to normalne.
Este ma napadlo, ze niektori ludia to povazuju za normalne ked menej sexuju, proste im to staci a netreba za tym nic ine hladat ;-)
AHOJ
myslim si ze je to iba docasne.Ale mozno by ste mali navstivit sexuologa,ten vam urcite poradi.ak ta miluje a ty mu veris,ze nema inu,tak sa to urcite vyriesi.drzim palce
a mate dost prilezistostiii?? a nie prilis unaveny napr. z prace??? aj to mozu byt dôvody
ahoj.zisti si cez google nejake poradne.ale treba za tym urcite hladat nejaku psychicku pricinu,mozno az v podvedomi...ak sa mu nic neprihodilo,alebo nema inu(moj davny podobny pripad..)alebo nezistil,ze je teply,tak sa to urcite da vyriesit!!!treba cas a spravneho odbornika-no hlavne musi priatel chciet!pa