nezvestny sex

Príspevok v téme: nezvestny sex
babulka

mam problem: moj snubenec nema chut na sex. najskor sme si mysleli, ze to prejde, ale trva to uz prilis dlho a mne dochadza trpezlivost.sme spolu tak dva-tri krat za mesiac. s nasim vztahom to ide dolu z kopca. nevie mi poradit niekto, kto si presiel niecim podobnym? isli by sme aj do poradne, ale nevieme kam sa obratit. dakujem, za vsetky prispevky.

ella

suhlasim s tinou,je to aj moj pripad,svojho priatela milujem a aj sex s nim je super no staci mi to raz za tyzden!Niekto je za kvalitu,iny za kvantitu.Kazdy sme odlisny,horsie by to bolo keby predtym ste mali sex castejsie a teraz ho je menej.Ak to tak bolo od zaciatku je to normalne.

tina

Este ma napadlo, ze niektori ludia to povazuju za normalne ked menej sexuju, proste im to staci a netreba za tym nic ine hladat ;-)

moni

AHOJ
myslim si ze je to iba docasne.Ale mozno by ste mali navstivit sexuologa,ten vam urcite poradi.ak ta miluje a ty mu veris,ze nema inu,tak sa to urcite vyriesi.drzim palce

babulka

dakujem za prispevky. prilezitosti mame dost a ani teply nie je a nema ani inu. ked sa milujeme je to super a aj jemu sa to paci. akurat mam pocit ako by sa tomu vyhybal. vravi, ze mu to staci raz za tyzden.

asska

ahoj.zisti si cez google nejake poradne.ale treba za tym urcite hladat nejaku psychicku pricinu,mozno az v podvedomi...ak sa mu nic neprihodilo,alebo nema inu(moj davny podobny pripad..)alebo nezistil,ze je teply,tak sa to urcite da vyriesit!!!treba cas a spravneho odbornika-no hlavne musi priatel chciet!pa