citala som o kefe na vlasy z kancich stetin ale neviem to nikde najst..vraj su ovela kvalitnejsie ako umelohmotne kefy...neviete o tom nieco?
Kefa na vlasy z prirodnych stetin
Kefa je fajn na vlasy, ale nie s tymi gulickami na konci, lebo zamotavaju vlasy. Ja som spokojna s kefou tangle teezer.
Ja si nemyslim ze stači obyčajny hreben lebo ja mam huste vlasy a ked sa hrebenom češem tak sa hreben až ohne podla mna je najlepšia obyčajna kefa na vlasy
zbytocne vyhodene peniaze, najlepsi je obycajny hreben :-)
Ja mam tu kefu s prirodnymi štetinami a vobec nie je dobra mne stale ked sa češem tak mi elektryzuje vlasy!!!!
Ja mám jednu z týchto, kúpila som v kaderníckom obchode a mali tam aj také, kde v každej dierke okrem chlpov z diviaka bola aj jedna tvrdá umelá štetina - pre tých, čo necítili, že sa češú :D
Ale dala som prednosť "celodiviakovej", mám jemné vlasy, takže s rozčesavaním nie je problém. Len občas elektrizujú
ja som ju kupila v dm. a vlasy mam z nej lepsie
ja som ju našla v drogérii za 7 eur aj som ju tam vyskúšala, len jediné čo mi vadilo, že som necítila, že sa vôbec češem. Ale tiež si ju kúpim je to lepšie než umelina. A k čisteniu : stači ak si do nádoby dáte teplú vodu a šampón na vlasy a ponoríte tam hrebeň a tak ho očistíte.
ani takto!!! preto sem často nechodím :(
svet zeny sk, Kadernícke a vlasové doplnky > Kefy na vlasy...
nechápem prečo niektoré linky su odstránené a niektoré nie-dosť ma to tu irituje :( skusim ten link dat inak...:O
-odkaz odstránený- pod kefy na vlasy za 4,99€ taká tmavohnedá...
ja som si objednala tuto :) som na nu hrozne zvedava je za celkom dobru cenu... -odkaz odstránený-