ako velmi vam beh pomohol pri chudnuti? teraz som sa rozhodla ze zacnem behat lebo mam pocit ze je to jedna s cinnosti pri ktorej sa naozaj efektivne chudne a hlavne nerastu svaly :)
Beh a chudnutie
RNG
prosim ta poradil by si mi co zo stehnami?stehna nemam tucne cele ale iba cast hned pod zadkom..61 cm...prosim pomoze mi behanie?
po cviceni na brucho sa znizuje apetit, brusne svaly tlacia na zaludok.U mna to pracovalo aj s elektrostimulatorom. Skoda, ze som to prestal robit.
olliwia, ked chceš schudnúť tak beh ti perfektne zoštíhli nohy. Tomu ver! No ale nebehaj po asfaltkách, betonoch a pod., skus si najsť nejakú hrádzu a behať tam po tráve... ale musíš pomalšie a dlhšiu trať... potom ked prídeš domov, možeš si ešte zacvičiť cviky na brucho (skracovačky, alebo brušáky naopak) a niečo na zadok (pilé drepy su super)... alfou omegou všetkého je samozrejme správne zvolená strava :)
no nič. ako niekedy, keď je nejaká oslava v práci, tak si dám zákusok, ale inak medzitým nejem. naučila som sa aj ovládať. viem, čo je zdravé a čo nie a čo treba kedy jesť. teraz si udržujem hmotnosť a formujem postavu, aj keď ona je už je vyformovaná. ale športujem preto, lebo sa tak dobre cítim a milujem tenis. keď nám napr. prší, tak som normálne smutná, že tenis nie je.
Btw, 5x denne= 3 meals("riadne" jedla, ale s mierou, pomaly, naberat menej, leb hlad ma velke oci:)a 2 snacks- medzi ranajkami a obedom a obedom a vecerou je dobre dat si napr. nejake ovocie alebo zeleninu. Doobedu ovocie, poobede zeleninu. Aj to sa rata...
barbinka, a medzi tym nic?
inak, ja jem velmi podobne veci, ale ovela castejsie
no ale ja som muz :)
a vzdy, ked sa zapojim do takejto debaty, zacnem byt hladny
takze idem nieco zjest
teraz vážim 55kg a meriam 164cm. mám vyšportovanú postavu, lebo 3-5krát do týždňa hrávam tenis.
raňajky: cez týždeň v práci 7:30-8:00 buď iba ovocie, alebo jogurt s jedným celozrnným pečivom. nič iné si na raňajky nedávam.
obed: v práci 11:30-12:00 polievka + hlavné jedlo. jedávam hocičo, ale nikdy nekombinujem ryžu s mäsom, zemiaky s mäsom, čiže napr. zeleninové rizoto, cestoviny s nejakou omáčkou, pizza, tuniak, ryby, kuracie mäsko, krafiol (cukina,brokolica) so zemiakmi. všetko jedávam ešte s kopou zeleniny.
večera: do 20:00, jem aj podľa toho kedy mám tenis. ale večere mám vždy len bielkoviné, čiže jogurty, tvarohy, cottage, syry, kuarcie mäsko, tuniak. všetko so zeleninou.
cez víkend sa tie časy posúvajú tak o dve hodiny neskôr, okrem večere.
chodit
alicad, ano, myslim taku rychlejsiu chodzu. malo sa o tom hovori, ze chodza je dobra vec na chudnutie, ale pritom oproti behu je aj lepsia.
pri behu sice spalis viac energie (ale nie o tolko, ako sa zda), ale zas kolko vydrzis bezat? urcite omnoho menej ako hodit
ja sa chystam kupit si krokomer,podla mna je to super vecicka -)