ahojte prosim vas co mam spravit ked som zistila ze som tehotna?:(:(
som tehotna co teraz?:(:(:(:(:(:(
ja by som si to babo na tvojom mieste nechala, neako to uz zvladnes a fakt, nebudes lutovat. aspon to dieta bude svetlim bodom, ktore ti da dost sil na preklenutie tohot zivotneho obdobia...drzim ti palce
predsalen im skus oznamit ze si tehotna, nech zaujmu stanovisko a skus sa nakontaktovat na nejake centra pre mlade mamicky
jeho rodicia mui nepomozu pretoze nikdy nesuhlasili s nasim vztahom..
no to je drsne, dietatko by som si na tvojom mieste nechala, predsalen je to nieco co ti zostalo po tvojom priatelovi ktoreho si milovala, nemozes sa obratit na jeho rodicov? mohli by ti pomoct, ked ide o ich vnucatko
Oznamit tu radostnu novinu spoluvinnikovi:)
najprv napis kolko mas rokov, kolko rokov ma otec toho dietatka a v akej si rodinnej pripadne financnej situacii az potom ti mozeme poradit co dalej
:(lenze som otehotnela az vtedy kedy uz netrebalo...mam skoro 18..otec alkoholik matka tyranka nasla som si priatela ktori chapal moju situaciu chapal ze nechcem byt doma s rodicmi a tak sme sa dohodli ze ked budem tehotna tak mi rodicia nebudu nmoct branit odisst z domu lenze akosi sa nam polroka nedarilo...moj priattel pred 3tyzdnami zahynul pri autonehode a teraz som ziosdtila ze som tehotna:(nevem co mam dalej robit:(
tešiť sa z bábätka a z toho, že patríš medzi tie ženy, ktoré MOŹU byť tehotné ):
ahoj. ako si to zistila z testu, alebo od lekara? a co nechces babo?
To zalezi od situacie.Myslim,ze vela dievcat,resp.zien by teraz napisalo-SOM TEHOTNA :):):):):):):)