Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

neplodnost z cysty?

jancecka

ty máš veľkú cystu? Ja mám vraj len 9 mm, vraj to je maličká, preto by sa mala lahko zosušiť, dúfam že ju už nemám D.

jancecka

cysty sa vraj vytvárajú z prechodených zápalov, nepreliečených, ked si hocikam sadneme, je chladno, alebo prechladneme, nachladnuté vaječníky, je toho viac

jancecka

hej bola, ja som sa v provom rade dala preložiť od mojej starej gyndy, lebo nič so mnou nerobila, nastúpila som novej a už to začalo, výter či nemám rakovinu krčka maternice - nemám, krv na endokrinoligii či to nemá súvis so štítnou žlazou - nemá, či nemám moc alebo málo ženských hormonov - nemám, všetko je v norme a v poriadku, potom sono, tam mi našli tú cystu ale vraj je maličká, dali mi injekcie, bolia ako čert, aj teba? ale už ich mám dobrané, mám prechodelý západ a nejakú kandidu, čiže som brala vaginálne tabletky, používam aj krém canesten, teraz mám antibiotiká lebo vo výtere mi našli streptokoky. Bola som už aj na EKG či nemám niečo so srdcom, inak bez vyšetrenia na EKG by mi nespravili anesteziu pred operáciou a ešte dva dni pred operáciou idem na anesteziologiu s výsledkami. Je toho dosť, ani som nevedela že mám prechodené zápaly, z toho sa vraj vytvárajú tie cysty a lavý vajčkovod mám aj mierne stiahnutý,preto mám ukrutné bolesti, ked ten menzes dostanem. A manžela čaká spermogram. Ale chodí na týždnovku, čiže nemá kedy behnúť za lekárom. A potom už len laparoskopia, dúfam že mi nič nenájdu a ja normálne otehotniem D:
a to moja stará gynda mi nespravila žiadne vyšetrenia, ani sa do mňa nepozrela a povedala že všetko je normálne, už som to mohla mať všetko za sebou D:

jancecka

ok, idem 21.augusta, no neviem či bolí, ale asi hej, keď sa normálne uspáva, je to zákrok, pekne anesteziu mi dajú, vieš koľko je s tým spojeným vyšetrení? a ja to podstupujem preto, že sa o bábätko už pokúšam, a menzes som nemala pravidelne nikdy, a to mám 24 rokov,čiže si myslím že je to nutné,inak ženská mi vravela že kôli tej cyste nemám pravdepodobne pravidelne menzes, tým pádom neprebieha ovulácia, vraj nič vážne u mňa nepredpokladá no uvidí sa

megan281

no ja ked to doberem tak mam prist ku gynekologovi.. lenže on mi robil tiež sono.. ty si nebola na sone u gynek???

jancecka

megan a kam ideš na kontrolu? ženskej či znova na sono?Lebo ja som to dobrala a nepamätám si či mi ženská vravela že mám po dobratí injekcií prísť ale asi hej

jancecka

to mi pod pupkom spravia dierku, asi na tri štychy vraj, a do brušnej dutiny mi pustia tuším CO2 a nafúknu ma, , a tadial pustia kameru a sledujú všetky zákutia, či nemám nejaké cysty, čo sú neni na sone vidno, alebo nejaké zrasty na vajčkovodoch, ak hej,mali by ich hneď odstrániť