chceme otehotniet,ako na to?

Príspevok v téme: chceme otehotniet,ako na to?
ninka

Dobry den, vecer.
Skusame s manzelom o babatko uz 5-ty mesiac. A stale nic. Tento mesiac som si robila ovulacne testy. Vecer pred ovulaciou sme mali sex, dnes som to chcela skusit opat, ale moj muz nemohol. Vraj on nevie ist na povel. Co ho chapem, ale mam pocit, akoby sme premarnili sancu. SOm z toho na nervy. Konecne som vedela presny cas ovulacie a on nemoze. Je este sanca, ze spermie preziju viac dni? Ze sa to mohlo podarit z dna pred? Mala som dobry cervikalny fluid. Ak je tam niekto kto moze dodat lepsiu, pozitivnejsiu naladu, dakujem. TO cakanie na vysledok je unavne.

ninka

Dakujem za povzbudzujuce slova. Mate pravdu, nesmiem sa zamyslat nad tym az tak vela. Ked je to tak tazke. Drzim vam palce, nech vam to vyjde na prvykrat.

ipolita

Ninka, ja tiež chápem tvojho muža. Nie je to naozaj na povel. Mám ten istý problém so svojim mužom. Tiež sa pokúšame, ale len tento prvý mesiac. Dôležitou a hlavnou zásadou je aby si stále nepremýšlala nad tým, že chceš otehotnieť. Vypusti to z hlavy a uvidíš , ked nad tým nebudeš premýšlať a vypustíš to úplne z hlavy, tak výsledok bude zaručený a príde. Spermie prežijú v tvojom tele 2 dní a dokonca niekde som čítala že až 5 dní - u ojedinelých jedincov. Hlavu hore, a hlavne nechci až to až tak moc. Výsledok bude efektívnejší. Ja som si tiež povedala, že sa nad tým nebudem trápiť a siliť to. Ked to príde tak to príde. Snažím si myseľ zamestnávať niečim iným, aby som nad tým nepremýšlala, ale niekedy si na to spomeniem a radšej hned začnem premýšlať nad inými vecami.