Nechutím mu? Alebo je len lenivý?? Poradtee

Príspevok v téme: Nechutím mu? Alebo je len lenivý?? Poradtee
oli

Mam noveho priatela s ktorým sme zacali spavat. Predtým mi hovoril ako sa rad hra s babou, ze si na tom vie pekne uletiet. A ja to mam dost rada, u ex som toho mala az nadhlavu (vraj chutim ako citronik alebo niekedy ked som moc nadrzana tak nemam chut lebo je to len take priesvitne a bez chuti). Novy ma robil asi dva krat a vravel ze mu chutim ale uz tri tyzdne nic. Mam obavu ze mu nechutim alebo neviem. Prstami ma urobi ale s ustami nie. je mi trapne ho o to poprosit. Cistotna som az prehnane takze v tom neni problem a nemam ani gynekologicke problemy. Poradte prosiiim

kkq

No fakt zisťujem, že všetci sme iní. Keby to aj tá moja tak strašne chcela ako Ty, tak jej to robím stále. Keď mi to raz za "rok" dovolí, tak sa neviem "nasýtiť" chuti jej cikuľky. :-P Ale v tých radách čo som tu písal, som nikde nevidel, aby si skúsila 69-tku. Začni ho fajčiť, otoč sa k nemu zadočkom, potom sa daj nad neho a neverím, že odolá. I keď aj to je možné. Ale ja keď toto vidím, nádherné roztiahnuté nožičky, tam pár centimetrov od môjho jazyka cikuľka, ritku a rukami môžem stláčať priateľkine polovičky, no môže byť rada, že ju nezožeriem. :)

sunny...

asi to bude tak ze ako niektore baby nerady robia oral chlapovi,tak niektori chalani neradi robia oral babe,co uz,asi su aj taki chlapi, ktorym sa to nepaci...ale so ziadnym takym chlapom som sa doteraz nestretla

klarika

vies co funguje? ale to je velmi odvazne...proste ked sa budete hrat roztiahni nohy a povedz urob mi to to fakt funguje

susen

Mozno na to fakt nema chut, kebyze ho zrobis a ty ustami alebo jazyckom. Mozno ti to odplati ;) Ked sa mu to bude pacit:) Skus za to nic neda