prosim vas, neviete mi poradit? v poslednej dobe ked s priatelom spolu spime, vsetko je v poriadku, super sex, no ako sa mi blizi orgazmus a aj ho mam, citim bolest v klitorise. nie je to nic strasne, ale zaujimalo by ma, preco. kto viete, poradte, dakujem
Bolest klitorisu po sexe
Dobrý deň, mám taký problém, doteraz som nikdy nezažila orgazmus a teraz mám nového priateľa a vždy mám pocit, že už to príde, chce sa mi cikať a tiež cítim hroznú bolesť v bruchu, ako keby mi tam niekto rezal, nemôže to byť zápal, alebo niečo podobné? Nemyslím si, že je toto normálny pocit. Keby mi niekto vedel poradiť, bola by som mu veľmi vďačná
zuzanka_SNV si dost vlhka ?
po klitorialnom orgazme je to super pocit ale ak sa partner pokusi este raz o orgazmus je to trochu zo zaciatku bolestive ale stoji to za to ja som mala takto aj 3 orgazmi za sebou fakt vyskusajte to
áno,aj mna to boli po tom,ked uz mi skoncil orgazmus,radsej mu vzdy odtiahnem uz ruku,bo to moc boli.je to take citlive
chcem obnoviť tému klitoris. či po klit.orgazme prestanete dráždiť alebo čo robíte?
iwka, no ja po klitor.orgazme tiež nemám rada dráždenie a normalne mu poviem prestaň. A ked je vo mne tak pokracuje v styku. Ak nie je tak ideme na niečo iné.
Ved ale to by mal vycitit, nie? Ja som s tym problem nikdy nemala. Ved musi pocut tvoje vzdychy a dychanie! Najskor sa predsa rychlo stupnuju a ked to je, no ved sama vies, tak to predsa musi vnimat.
ja by som rada vedela, či ked dosiahnete klitorialny orgazmus, potom poviete priatelovi, aby prestal, alebo pokračuje v draždení. Lebo mne je to potom u nepríjemné. A co mu poviete" prestan už som" , alebo " stačí už som sa spravila"?
ja ju citim obcas potom, ked ma este drazdi a mala som dost intenzvny orgazmus, byva to bolestive (nie vzdy, ale stane sa)