nejde nam to odzadu

polar

tak ako hovoria ostatny, dolezite je sa riadne prehnut a ukazat sa (ju), lebo v prehnuti je skryta hamblivost a to je problem. tak prec s hamblivostou a ide to. pekne prehnutie je aj dobry navod na stoporenie udu - skratka, prehnutie robi divy.

sunnysweetie33

baba sa musi postavit pri postel,ohnut sa ,naspulit zadok a rukami sa dotykat postele..on sa postavi za nu a ide tooooooooooooooooo..xi xi

nefferi

anonym, tak ked to chcete robit zozadu mali by ste pri tom stat , cize ona nech si nesedi na zadocku a ty by si mal stat za nou zo zadu, hmhm...hapes?

mia

mile maciatko,
tiez mavam pri polohe odzadu bolesti, normalne ma napinalo na zvracanie a po prehliadke u gynekologicky mi ta povedala,ze mam nejako atypicky zavesenu maternicu smerom dozadu a nie dopredu a to ma udajne sposobovat bolesti pri styku odzadu. mozno si podobny pripad, inak by Ta to boliet nemalo.

**

tiež sme mali ten problém a to preto, že som nebola riadne prehnutá, síce som bola, ale mala som taký pekný chrbát, treba ho úplne uvoľniť, fakt ako mačka, ono je to ťažké, lebo je to neprirodzené, ale dá sa, raz som sa tak prehla ani neviem ako a potom som to už vedela, treba naozja skúšať ako sa prehnúť, raz sa to podarí. a potom najlepšie to bolo kek som bola na kolenách, čiže zadok hore a ruky dole, opierala som sa o lakte a dlane som mala voľne položené na posteli, vtedy sa viem oveľa lôahšie prehnúť v chrbáte. Veľa šťastia