cawes ludia
mám problém-pred pol rokom som začal chudnúť,upravil som si jedálnik tak že som vyradil sladkosti,vyprážané jedlá a mastné.vážil som 81kg pri 178cm,od vtedy som schudol 17kg a nejde to zastaviť,všetci si myslia že som chrý alebo čo a som už príliž chudý.tak som začal jesť aj sladké a mastné ale potom mám také krče v bruchu a preženie ma a chudnem dalej,ja neviem čo to so mnou je ,či som ozaj chorý? pretože som ostal akýsi zimomravý a začínam predčasne plešivieť a to mám iba 19 rokov. myslíte,že by som mal ísť k doktorovi? obávam sa že ma pošle domov s tým že to nič nieje a že som hypochonder. ja už naozaj neviem čo dalej...
ako sa strsvovať po diéte?som chorý?
nenapisal si, čo jedávš, mne to pripadá tk, že ješ asi dosť ovocia. Zmeň ho za zeleninu a celoznné obilniny, semienka, olej. Ak chceš pribrať, bielkoviny jedz vo forme strukovín a rýb.
to vazis iba 64kg a nejde to zastavit? nemas nahodou anorexiu alebo inu PPP? ak to je len z travenia, postupne pridavaj jedla, skus zaludok akoby "otuzovat".... a navstiv doktora, urcite ta neposle prec :-) drzim palce :)
ludia,haloooo,prečo mi nikto neodpisuje?
please,nevykašlite sa na mňa a odpíšte konečne! som ZúFALý!!!!!!