Ahojte!
Tu ssja! Nechystám sa ešte vydávať, no bola by som veľmi zvedavá ako si udržať dobré manželstvo aj po rokoch spolužitia. Ako byť pre partnera stále výnimočná, aby ani nepomyslel na iné??
Ak máte fungujúce manželstvá poraďte čoho sa vyvarovať..a tak...aby ,,to fungovalo" aj po viacerých rokoch.
AKO SI UPRŽAŤ FUNGUJÚCE MANŽELSTVO AJ PO ROKOCH .....
Radana,..pravy neexistuje, existuje len vacise ci mensie zlo:]]
pytas sa na sex .Musim povedat cim som s partnerom dlhsie tym je to stale krasnejsie a krasnejsie.Kazdy mal vela skusenosti pred vztahom ,takze vobec nehrozi potreba hladat nieho noveho,,,ako sa to hovori :" vyskakali" sme sa pred tym. Mozeme experimentovat a tak.o tom vizore by som si nenechala kafrat do toho.Ale jasne ze sa spytam vzdy ci som v tych satoch moc tlsta:} U nas je problem v komunikacii, on ma inu uplne povahu ako ja, extrovert som ja a on introvert.Ale zas su chvyle kedy sa o vsetkom porozpravame.Aby ste sa neznudili mne sa vo vztahu osvdcila spolocna aktivita
No s kupou siat je to skor tak,ze v zasielkovych casopisoch by mi najradsej povyberal vsetky veci,ktore sa mu pacia :DD Ale kupu siat nechava vylucne na mne.A zase na druhej strane,ked si ide nieco kupit na seba manzel tak chce,aby som mu to okomentovala.Ja som totizto dost kriticka,co je niekedy aj na skodu :((
My to tak isto riešime! Jeden si povie svoju variantu a potom druhý a zhodneme sa na spoločnom kompromise. Sme partneri, ale aj kamaráti. Som ešte zvedavá ako to riešiš so svojím výzorom? Konzultuješ s ním napr. aké šaty si chystáš kúpiť, či ideš ku kaderníkovi, či sa mu tvoje šaty, účes atď...budú páčiť? Spytujem sa preto, lebo ja toto všetko konzultujem s ním (ako s najlepšou kamarátkou), no bojím sa či potom ešte budem preňho zaujímavá, ak bude vedieť o každom mojom kroku. Bojím sa, že nie.....ty si ako na tom?
Podla mna zakladom je aby si jeden druheho navzajom vazili,aby sa navzajom manzelia doplnali.Kazdy ma chyby.Ja osobne sa snazim to horsie potlacit dozadu a to lepsie vyzdvihnut.S mnazelom navzajom vela komunikujeme,pri probleme si kazdy povie svoj nazor a potom vyberieme to najlepsie,ked sa nevieme zhodnut na tom,co je najlepsie spravime kompromis...
Najst toho praveho :DDD