nikdy som nemala extra chut na sex, ale obcas som bola taka nadrzana...potom ked som zacala brat hak tak moja "tuzba" stupla a ja som bola rada a aj frajer bol rad ze to tolko chcem.ale co sa nestalo. po dobrati 3 baleni sa vsetko obratilo naopak a ja vobec netuzim po sexe a ani sa neviem vzrusit, nie som nadrzana nic...:( je to tragedia.predtym by som to robila aj 3x za den a teraz na to ani nemam chut pomysliet.tabletky menit nechcem lebo nemaju ziadne vedlajsie ucinky, a bohvie ci to je vobec od nich.mate podobne skusenosti? poradte nejak co mam robit
nemam chut
aj to som uz skusala ale nic.Hovorim lieky,koreniny,biliny a nic mi nepomohlo.vysadim antinu a snad pojdem do normalu,uz som vystriedala 4 druhy ani raz neprisla zmena.tak skusim ,,ziadnu,,
pri uzivani HAK a naslednom znizeni libida odporucam jednu tabletu vitaminu B6 denne (volnepredajny v lekarnach)
ja tiez uzivam HAK a teraz nemam vobec chut..hadam len raz za mesiac..aj to len ked mam kramy :DDD rozmýšlam ze skusim inu HAK, ale co mam povedat doktorke? ze chcem vymenit lebo nemam chut, alebo co?
ahojte ja mam taky isty problem, cca po polroku s priateľom ma to prestalo uplne bavit a nic mi apetit nevratilo.uz sme spolu 2 a polroka a uz ho to prestava bavit ze ho stale odmietam.skusila som uz vsetko zmena HAK,bilinky,koreniny,zensen no asi vsetko dostupne a nic.tak teraz idem skusit uplne vysadit HAK a uvidime co to urobi.snad sa to upravi.ak na nieco dojdete co pomaha dajte echo.
ano, nasla som nieco take.vola sa to LAPACHO alebo este aj CATUABA tak hadam to vyskusam a uvidim.dakujem:)
ahoj. ja mam ten isty problem... kedysi som mala strasnu chut na sex. niekedy ma to tak chytilo ze som sa musela venovat sama sebe... a byvalo to dost casto... nasla som si priatela... vsetko bolo supeer.. prisli prve sexualne zazitky... a potom... ma to preslo... absolutne nemam chut... aj som mu to povedala, povedal ze je to v pohode ze mam len take obdobie aj ked ja si nemyslim :D neviem ako ti poradit... ba mozno by som vedela... nemusis brat tabletky... pocula som o caji ktory zvysuje apetit... skus sa pohrabat na internete... viem ze nieco take existuje...a urcite to dostanes v lekarni alebo na internetovych shopoch pri najmensom :) alebo skus nejake afrodiziaka :)
tak nikto?