damy mate s nimi skusenosti ? povedzte ake su, klady aj zapory.. dakujm :)
Venušine guličky..
moja kamoska nosi aj vonku motylika co vybruje.Vo vacku ma ovladac a pridava si.Alebo je to muslicka?No neviem presne.
Ja som z nich tiež sklamaná...trochu vzrušenia pri zavádzaní,pri myšlienke,že ich mám...ale to je všetko...inak necítim nič. Neviem...ale mám ich len tri dni...
Mozno ich mate moc roztahane ked ich necitite ani pri behu...Newem neskusal so to :D
ira nehnevaj sa tolko..nevedela som, ze u teba je to druha varianta..
jajajka - tebe asi nejaka gula ozaj udrela na mozog ked sa pytas ci gulicky zavedene do posvy udieraju na klitoris.. a ak si decko a netusis ani kde je klitoris tak aspon nebud drza a nesnaz sa byt extra vtipna... dik a pekny den
hej, je to na to, aby si si mohla uzivat aj pri chodzi :) su aj take co maju vrubkovany povrch alebo su s vibratorom.. tie maju aj ovladanie a rozne urovne vibracie.. :)ale to si nejak neviem predstavit ze by som chodila po ulici a v ruke mala daky ruzovy ovladac a .... :)
ved veusine gulicky maju efekt iba pri pohybe.. su to 2 gulicky o velkosti zvacsa 3,5 cm a v kazdej z nich je este 1 mala kovova gulicka ktora pri pohyboch naraza na tu vacsiu a tym vznikaju vibracie v posve..
a ten venuso ma zarastene gulicky?..
Pockajte, vy s tym chodite, resp.tancujete a tak? A na co to je potom vobec? Ja som myslela ze to si tam kocka supne, nieco s tym porobi, dostane orgazmus a vytiahne :-D...Ale takto nechapem. Chodit s tym? To pocas chodze na ulici dostane orgazmus alebo co? Alebo na co to potom sluzi?!
alebo vam treba take co maju vibrator