ahojte..chcela by som sa poradit s niekym ako sa mam holit na dovolenke alebo ake pripravky pouzivat aby som nemala neustale problem s tym..vzdy ked sa oholim,tak v ten den je vsetko super,aj ked nosim bud volne pradlo alebo ziadne aby sa mi to nezapalilo tak na druhy az treti den sa mi urobia cervene vyrazky alebo take hnisave a to v oblasti bikin..a kedze idem na dovolenku s partnerom,tak neviem co robit aby mi to neblo v plavkach vidno..no ale vsimla som si aj,ze ked mam s partnerom sex a bud ked sa suchame o seba alebo podobne,tak sa mi skor urobia vyrazky..neviete mi poradit?aj puder detsky aj kremy po holeni som pouzivala a nepomahaju.dakujem
holenie a dovolenka
no neviem,skusim ale bojim sa ze mydlo mi viac ublizi..ja pouziam normalne balzam na vlasy,bo mam dost tvrde chlpky a hento mi ich pekne zjemni..ja mam ale najviac problem s tym v oblasti bikin a tam dolu..ae inak sa holim asi tak 3roky a viac..a ja sa inka tiez stale holim iba pri tecucej vode,to je jasnee..ja by somt o vyriesila aj nejakymi naplastami ,ze si ich strhnem ale to sa bolim ze mi to iba viac podrazdi a nevytrha tak ako chcem
ako casto sa holis? lebo ja som tento problem mavala prve dva roky a teraz uz nie. kamoska mi poradila, aby som sa vzdy holila iba v sprche pri tecucej vode. a treba sa dobre namydlit a tak sa holit. trva to trocha dlhsie, lebo napr. sa musim aj niekolkokrat mydlit. pri tom, ako sa holim si totiz stale pustam vodu a ked mam uz cast nohy oholenu a bez peny, tak si rychlo zase namydlim a pokracujem. co mam naisto odskusane je to, ze pri holeni nepouzivam mydlo tekute, ale tuhe. aj to nie kazde, niektore ma drazdia. vyskusaj to, verim, ze budes mat po probleme.